Mesés gyerekszőnyeget minden gyerekszobába!

Nincs szebb látvány egy meghitt lakásban, mint egy gyerekszoba telis-tele aranyosabbnál aranyosabb játékokkal, mesefigurás dolgokkal. Egy hangulatos, derűs színekkel teli gyerekszobából árad a vidámság és a jó kedv. Belépünk, megpillantjuk a gyerekeket, ahogy a gyerekszőnyegen ülve babáznak, vagy kisautókkal játszanak, és minden gondunk tovaszáll, nekünk felnőtteknek, szülőknek. Úgy, ahogy nekünk is fontos a komfortos hálószoba, a gyermekeknek is jó, ha ki tudjuk alakítani azt az életteret, amiben egészségesen fejlődnek majd.

[wp_ad_camp_1]

Napjainkban a pasztellszínek az uralkodóak a gyerekszobákban. Pasztell kék, pasztell rózsaszín, pasztell zöld, stb. Szeretjük még a sárgát és annak árnyalatait is a gyerekszoba falain, vagy a bútoroknál. Amikor gyerekszobát tervezünk, igyekszünk azt úgy berendezni, hogy minél praktikusabb legyen mindenki számára. A gyermekek jól érezzék magukat benne, önfeledten játszhassanak, legyen sok hely a játékoknak, a szülők pedig könnyen rendet tudjanak tartani benne.

A gyerekszoba egy kis mesebirodalom. Főszerepet kap benne az ágy, a fal színe, a tapéta mintája, a függöny, a játékoknak fenntartott szekrény és a gyerekszőnyeg.

Milyen egy jó gyerekszőnyeg? Természetesen attól függően, hogy kisfiús vagy kislányos a szoba, egyértelműen olyan gyerekszőnyeget választunk, ami illeni fog oda. Ha pedig közös szobájuk van csemetéinknek, akkor is kaphatóak semleges gyerekszőnyegek is, amelyek illenek a kisfiúknak és a kislányoknak is. Ilyen például ez a focipályás, Mickey egeres gyerekszőnyeg, vagy ez a türkiz gyerekszőnyeg, amelyen szintén nem fognak összeveszni a gyerekek, mert egyformán illik a lányoknak és a fiúknak is.

Gyerekszőnyeg

Gyerekszőnyeg

Nem akadály tehát, ha közös szobában vannak a kislányok és kisfiúk. Viszont ha a körülmények engedik és külön szobát tervezhettünk nekik, akkor is hatalmas a kínálat az echte kislányoknak és kisfiúknak készült gyerekszőnyegeknél.

A totálisan rózsaszín imádó kislányoknak nagyon sokféle gyerekszőnyeg van. Mindenféle méretben válogathatunk belőlük, sok gyönyörű mesefigurás mintával. A kisfiúknál pedig persze, hogy a Pókember és a Verda hódít.

A gyerekszőnyegek direkt rövidszálúak, ámde vastag szövésűek. Egy hosszúszálú szőnyegen nem gurulnak a kisautók, elvesznek benne a kirakó- és legó darabok. A rövid szálú gyerekszőnyeg könnyebben is takarítható, porszívózható és a lurkók számára jobban élvezhető.

A gyerekszoba egy gyerekszőnyeggel lesz teljes. Válassz oda egy vidám, szép és hangulatos gyerekszőnyeget.