Husqvarna kedvező áron

A Husqvarna LH 804 a legerősebb tömörítőgépünk. Teljesen hidraulikus, és olyan erővel és kapacitással rendelkezik, hogy hatékonyan kezelje a közepes és vastag szemcsés talajrétegek tömörítését – a homoktól a kőzetkitöltésig.

[wp_ad_camp_1]

Husqvarna gépek kedvező áron kibérelhetőek az epo-trend.hu weboldalon méghozzá mindössze néhány kattintással, tehát nem kell messzire menni, ha ilyen gépre vágyik.  Az LH 804 egy távirányítású gép, amely lehetővé teszi a kezelő számára, hogy távol maradjon a zajtól, a gázolaj füstjétől és a rezgéstől. Hatz 1D90V dízelmotorral van felszerelve, szolgáltatásbarát kialakítással és erős védőkerettel rendelkezik. A Bluetooth távirányítóval akár 30 méteres távolságra is dolgozhat minden időjárási körülmény között. Ez azt jelenti, hogy nincsenek rezgések, nincsenek füstök. A hidraulikus sebességváltó növeli a megbízhatóságot, a híres Hatz 1D90V motor csökkenti az életciklus költségeit, míg a robusztus felépítés és a nagy teherbírású alkatrészek órákig értékes üzemidőt jelentenek. A teljesen hidraulikus reverzibilis lemezek a legigényesebb munkák hatékony kezelésére készülnek. A lemerült elemek elkerülése érdekében a távvezérlő két elemet tartalmaz a váltáshoz, amelyek közül az egyiket mindig a motorháztető alatt lévő dokkolóban lehet tölteni.

Husqvarna gépek

Husqvarna gépek

Az LG 504 egy nagy teljesítményű, megbízható megfordítható tömörítő, amely hatékonyan tömöríti a mély és közepesen mély szemcsés talajt. Hatékony alternatívát/kiegészítést jelent a hengerek számára, ha szűk helyeken tömörítenek. Ergonomikus, szolgáltatásbarát kialakítással rendelkezik, és elektromos indítással és tömörítésjelzővel ellátott Hatz 1D81Z dízelmotorral van felszerelve. A lemezek rendkívül tartós és kopásálló Hardox 400 acélból készülnek. A különleges kialakítás megakadályozza, hogy a sziklák elakadjanak a lemez és a keret között. Bővebb részletek az epo-trend.hu weboldalon, ahol már ki is bérelheti valamelyik gépünket.