http://www.greenautokolcsonzo.hu – Tavaszi költözködés egyszerűen

Költözködés előtt áll, és szeretné, ha minden rendben lenne? Fontosnak tartja, hogy megfizethető áron kihozza a teendőket, de ugyanakkor bútorai se lássák kárát ennek? Ma már többféle lehetőségünk van arra, hogy életterünket átköltöztessük az új otthon falain belülre. De lássuk, hogyan lehetséges ez takarékosan és megbízhatóan!

[wp_ad_camp_1]

A http://www.greenautokolcsonzo.hu az autóbérlés lehetőségét kínálja mindazok számára, akik saját erőből oldanák meg a költözködés feladatait. Napjainkban egyre többen vannak, akik szeretnék megspórolni a költöztető cégek által jelentett sokszor bizony igen csak magas költségeket.  Ők rendszerint barátaik, ismerőseik segítségét kérik, de gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy nem áll rendelkezésre megfelelő méretű jármű a szállításhoz, fuvarozáshoz. Számukra bizonyul kifejezetten jó választásnak az autóbérlés, mely során többféle gépjármű közül válogathatnak. Még a kisebb értéktárgyak, ruhák szállításához akár egy személyautó is elegendő lehet, addig a bútorokhoz minimum egy kisteherautó szükséges. A zökkenőmentes költözés érdekében az is nagyon fontos, hogy a holmikat, bútorokat megfelelően előkészítsük a szállításra.  Ellenkező esetben ugyanis előfordulhat, hogy az ajtók kinyílnak, megsérülnek, vagy a nagyméretű bútorok nem férnek ki a bejárati ajtón.

Autó bérlés

Autó bérlés

Nem lehet elégszer hangsúlyozni annak fontosságát, hogy időben elkezdjük a költözéssel kapcsolatos teendők szervezését. Legjobb, ha elsőként az éppen szezonon kívüli holmikat  dobozoljuk be, vagy helyezzük a méretes zsákokba azokat. Hasonló a helyzet a könyvekkel, és mindazokkal a használati tárgyakkal, amelyeket a költözésig mar nélkülözni tudunk. Ha praktikusan oldanánk meg csomagolást, akkor rendszerezzük aszerint a dobozokat, hogy milyen sürgős kipakolni azokat. A sorszámok mellett használhatunk arra utaló jelzéseket is, hogy az adott doboz melyik helyiségbe való holmikat tartalmaz. Ha nem bajlódnánk saját magunk a költözéssel, akkor felkérhetünk profi csapatot és a munkára. Ebben az esetben azonban nagyon fontos, hogy előre megbeszéljük az árakat. Amennyiben a cég fix díjas költöztető, úgy előzetes helyzetfelmérésre mindenképpen szükség lesz az ár kalkulálásához.