Három érdekes hotel melyeket érdemes felkeresni

Vannak érdekes hotelek, melyeket az emberek szívesen keresnek fel, de általában minden hotel hasonló, ugyanazok szolgáltatások várják a vendégeket, most viszont összegyűjtöttük a világ három legkülönlegesebb szállodáit, melyek kicsit mások, melyeket a kalandra vágyóknak érdemes felkeresniük.

[wp_ad_camp_1]

Az egyik különlegesség a Monaestro Santa Rosa Hotel és Wellness, ami Olaszországban a csodálatos Salerno öböl mentén található. Igazán romantikus hely, ma már csak a régi filmekben lehet látni ehhez hasonló épületeket. A hotel egy 17. századból származó csodálatos létesítmény, amit régen kolostornak használtak, ám ma ez már egyáltalán nem látszik rajta. A luxus szállodában 20 festői kilátással rendelkező, óceánra néző szobája van, valamint minden szobából kilátás nyílik a kertre és a hihetetlenül gyönyörű környezetre.

Soneva Gill by Six Senses Hotel

Soneva Gill by Six Senses Hotel

A különleges hotelek másik kiválósága a Soneva Gill by Six Senses Hotel ami a népszerű Maldív-szigeteken található. Ez az üdülő komplexum annak köszönheti töretlen népszerűségét, hogy a gólyalábakra épített szobákat minden oldalról a gyönyörű tenger veszi körül. Ezáltal a vendégek közel kerülhetnek a természethez. Előnyei közé tartozik többek között, hogy csupán 20 perces motorcsónak útra van a nemzetközi repülőtértől, tehát könnyen megközelíthető. Ez a különleges hotel vagy inkább komplexum tökéletes lehetőséget ad a garantált a kikapcsolódásra, a maximális feltöltődésre.

A harmadik különlegesség a Jade Mountain Hotel ami a St. Lucia-n található, tehát a Kelet Karib-tengeri részén fekszik. A Jade Mountain hotel amiatt érdekes, hogy minden szoba csak három falból áll, azaz egyik oldaláról nyitott, valamint mindegyik lakhoz feszített víztükrű medence is tartozik, páratlan kilátással a tengerre. A szálló emellett exkluzív étteremmel, terasszal és wellnesszel csábítja a látogatókat, ám a pihenés miatt nincs se rádió, se telefon, se TV és internet hozzáférést is csak a recepción lehet kérni.