Fodorsport azok számára, akik igazi élményekre vágynak

A Fodorsport olyan nagyszerű vizitúrát jelent, ami mindenki számára egyaránt megfelelő és élményekben gazdag, színvonalas kikapcsolódási lehetőséget ad kortól és nemtől függetlenül. Ha ebben az évben szeretnél Te is valami egészen új és különleges programon részt venni, szereted a társaságot, a nevetést, a csodálatos tájakat és a vizet, akkor a Fodorsport a legjobb választást jelenti.

[wp_ad_camp_1]

A Fodor Vízitúrák, avagy a nem hivatalos nevén a népszerű Fodorsport Bombastic International, élményekben gazdag vízitúrák és lenyűgöző programok szervezésével foglalkozó családi vállalkozás. Immáron tizenhat éve foglalkozunk ezzel és töretlenül hiszünk munkánkban, a vízben, az emberekben, imádjuk amit csinálunk és ez meg is látszik a Fodorsport túrákon. Kedvencünk, úgy is mondhatnánk, hogy legnagyobb szerelmünk a Tisza felső szakasza, hiszen mi itt születtünk és itt is élünk, ismerünk mindenkit és minket is ismernek.

Fodorsport

Fodorsport

Ha mellettünk döntesz nem kell aggódnod amiatt, hogy még nincs vízitúrás tapasztalatod, ugyanis egyik legnépszerűbb túránk a Felső-Tisza és a Túr együttes szakasza, amely az országhatáron fekvő barátságos Tiszabecs faluból indul kifejezetten kezdő vízitúrázóknak lett kitalálva. A Fodorsport ezen programján kisgyerekektől a nagyszülőkig már minden korosztályt vendégül láthattunk, mindenki képviselteti itt magát.

A sok-sok nevetés, a szórakozás, a vízen szerzett élmények, az esti közös bográcsfőzés, a sátorozás izgalma, a remek társaság és a családias hangulat egyaránt vár minden kedves résztvevőt idén is a Fodorsport rendezvényein. Keresd fel internetes oldalunkat a bővebb információk érdekében és válaszd ki a számodra leginkább megfelelő hétvégi vagy akár egyhetes vízitúrát és élvezd a nyarat úgy, ahogy eddig még soha! Ne feledd, a Fodorsport által most kedvező áron élheted át a legszebb élményeket, melyeket még évek múlva is emlegetni fogsz!

Forrás: Fodorsport