Hallott már a Dzsuna módszerről?

A lelki egyensúly megteremtése nem csak a kiegyensúlyozottság miatt fontos, hanem a testi egészség apropóján is. Test és lélek komplex egészként működik, így ha az egyik nincsen rendben, úgy annak biztosan a másik is megtapasztalja hátulütőit. A reiki az energiaáramlással összefüggő blokkokban látja a betegségek mikéntjét, és egyúttal a szellem, a test és a lélek egymásra gyakorolt hatásai mellett sem megy el. A reiki által alkalmazott, blokkok oldását szolgáló módszerek közül egy a Dzsuna masszázs, amely rendívül eredményesen alkalmazható lelki és egészségügyi problémák esetén.

[wp_ad_camp_1]

A Dzsuna módszer alapvetően egy orosz, kontakt nélküli energetikai masszázs. Nem ez az egyetlen különlegessége, hiszen egy egész testre kiterjedő, általános gyógyító technikaként is ismert. A lelki blokk azonnal kiiktatható az energiarendszerből, így mint blokk, tulajdonképpen megszűnik létezni. S hogy milyen problémák esetén javasolják a szakemberek a Dzsuna módszer alkalmazását?

Ha sorra vennénk azokat a testi és lelki gondokat okozó helyzeteket, amelyek napjaink emberei közül sokakat érintenek, akkor az elhízás garantáltan vezető helyet foglalna el közöttük. A plusz kilók nem csak a tükörben látott képre nyomják rá bélyegüket, hanem az általános egészségi állapotra és a pszichére is. A Dzsuna módszer segítségével egyszerűbbé válik a fogyás, de bőrproblémák esetén is beváltja a hozzá fűzött reményeket. Az olyan páros szervek panaszaival is elbánik, mint a szem, a fül vagy éppen a petefészek.

Az energetikai blokkok gyakran azért vannak jelen életünkben, mert a nem megfelelő emberekkel vagyunk körülvéve. A gyógyító folyamatok beindulásával elvághatóak azok az energiák, melyek a családból, vagy akár az előző életből jönnek és akadályozzák a kiegyensúlyozottságot. Olyan, viszonylag ritkán szóba kerülő témák kapcsán is érdemes a Dzsuna módszer előnyeit választani, mint az átok, rontás, vagy az energetikai kötés.

A reiki által alkalmazott kezelések sikertelensége esetén is célszerű a módszer előnyeit választani, hiszen számtalanszor bizonyította már eredményességét. Az életminőség javításának érdekében célszerű a problémák gyökeréig lemenni, s ebben a reiki kitűnő segítőtársnak bizonyul, mely során a kezelt személy megtanulja jobban megismerni önmagát.