Az új Opel Astra az „Arany Kormánykerék díj” újabb tulajdonosa

A német Opel autógyártó vállalat már rengeteg autójával vált az Arany Kormánykerék díj büszke tulajdonosává, s a legutóbbit most az Astra hozta el.

Egy új Opel Astra remek társ a mindennapokra. Az, hogy az autót Németországban tervezték és gyártották, szinte felér egy garancialevéllel, hiszen a németek híresek a magas fokú precizitásukról és megbízható minőségükről. Ezen tulajdonságok pedig teljes mértekben fellelhetőek az új Opel Astra-ban. Külleme összetéveszthetetlen más autókkal. A formatervezésre a letisztult vonalak és a sportos megjelenés jellemző. Ha feltűnik az utakon, garantáltan rászegeződik minden tekintet. Az Opel Astra belső tere úgy került kialakításra, hogy mind a sofőr, mind az utasok prémium minőségű kényelemben élvezhessék az előttük álló utat. A luxuskategóriájú anyagból készült ülések, s a hozzájuk tartozó szellőztetés és masszázsfunkció lehetővé teszi a 100%-os elégedettséget.

Új Opel Astra

Új Opel Astra

A rendkívüli dizájn mellé az alacsony üzemanyagköltség és a beépített innovatív technológia már csak hab a tortán. Az új Astra-ban ülve élmény a vezetés. A kifinomult sebességváltó és a fejlett vezetőtámogató technika hozzájárulnak ahhoz, hogy a sofőr számára a vezetés ne egy feladat legyen, hanem egy igazi élmény. A legújabb LED Pixel fényszórórendszer extrém módon javítja a láthatóságot, ráadásul mindezt anélkül, hogy elvakítaná a szembejövő, vagy az elöl haladó közlekedőtársakat. Az opelkoros.hu weboldalon beszerezhető modellek között válogatva biztosan mindenki megtalálja a hozzá leginkább passzoló darabot. S ha a készletről vásárolja meg új járművét, nem kell várakoznia a luxus minőségű vezetői élményre. Az új Opel Astra hivatalosan is a „Legjobb autó 50000 euró alatt”. Szerezze be mielőbb az opelkoros.hu oldalról a legkedvezőbb áron!