Az autó légkondíciójának gondozása

Kellemetlen szagot tapasztal az utastérben, miután bekapcsolja a légkondicionálót? Esetleg allergiás tüneteket észlel magán a klíma használata során? Ezek okai mind magában, a gépjármű légkondicionálójában keresendők. Ugyanis előfordulhatnak az autó klimatizációjában különféle dugulások és akár gombásodás is.

[wp_ad_camp_1]

Az autó légkondíciójának gondozása ott kezdődik, hogy Ön évente legalább egyszer vagy tizenötezer kilométerenként elvégzi a klíma gombátlanítását, és kicseréli az utastéri szűrőt. Ez az a feladat ugyanis, amelyet Ön is elvégezhet otthon is. Azonban az ezen felüli felülvizsgálatot és karbantartási folyamatokat jobb, ha Ön is szakemberre bízza. Egy szerelő tudja csak ugyanis megfelelően megjavítani az olyan gyakori légkondicionálóval kapcsolatos problémákat is, mint a klíma csővezetékeinek a meghibásodása, a gáz szivárgása vagy éppen a szivattyú elpusztulása. Egy olyan kiváló szakembert pedig, aki mindezt könnyűszerrel oldja meg, Ön is könnyen találhat a Kovács Autó szervizben. Itt van tehát az ideje, hogy végre Ön is minőségi helyen végeztesse el a gépjárműve szükséges javításait, hogy az még sokáig megbízhatóan róhassa az utakat.

Autó légkondícionáló

Autó légkondícionáló

A problémák elkerülése érdekében érdemes időről időre ellenőriztetni és a szükséges karbantartásokat elvégeztetni a gépjárművünk klímaberendezésében. Mindezt pedig kivételes szakértelem mellett és kedvező árakon végzik majd el Önnek a Kovács Autó szervizben. Amennyiben tehát Ön is problémát tapasztalt a légkondicionálójának a működésében, akkor keresse fel a Kovács Autó szervizt még ma! Munkatársainkat elérheti a +36 62 554 013-as telefonszámon vagy a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címen, de weboldalunkon, a ka-autoszerviz.hu-n is kérhet időpontot és árajánlatot az erre szolgáló űrlap kitöltésének a segítségével. Személyesen megtalálhat minket Szegeden, a Kossuth Lajos sgt. 85. szám alatt.