11 kerület új építésű lakások eladók!

Minden lakásvásárlás a környék és a városrész kiválasztásával kezdődik. Fontos ugyanis, hogy Budapest melyik kerületében vásárolna, ezt egyébként érdemes leszűkíteni már az elején egy-két kerületre, illetve az is fontos, hogy milyen a környék.

[wp_ad_camp_1]

A 11 kerület új építésű lakások egyike kiváló lehetőség arra, hogy megvásárolja álmai otthonát. Több szempontból is érdemes befektetnie a Kelenliget ház egyik lakásába, ugyanis a BHG-csoport, az ingatlanfejlesztő és üzemeltető társaság nemcsak minőséget, de színvonalat is nyújt minden lakástulajdonos számára. A környék kiemelkedő jellemzője a természet közeli élmény és a kirándulások kedvelői kimondottan élvezni fogják a közelben megtalálható Budai hegyek nyújtotta fantasztikus kirándulási lehetőségek. A Kelenliget lakópark minden szempontból tökéletes választás a nagycsaládosoknak, de azok számára is megfelelő kényelmet és biztonságot nyújt, akik a párkapcsolatukat alapozzák meg egy fantasztikus kilátással rendelkező lakásban. A kényelmet a minőségi építkezési anyagok és a tágas terek biztosítják, illetve a biztonságról a 24 órás üzemeltetésű kamera rendszer biztosítja.

Kelenliget

Kelenliget

Ezek mellet fontos kiemelni, hogy házban három lépcsőház és dupla liftek is megtalálhatók, de ami igazán figyelemre méltó, hogy a tömegközlekedés elérhetőségei egyszerűen fantasztikusak, azok számára, akik a belvárosba szeretnének eljutni a lehető leghamarabb munka vagy oktatási célból kifolyólag. A 4-es metró megálló két perc sétára van a Kelenliget lakóháztól és a villamos megálló pedig a lakóház előtt található meg, így ha autó nélkül indulna el, a lehető leghamarabb eljut úti-céljához. Kérjen időpontot mihamarabb kollégáinktól a +36 20 366 3660 telefonszámon vagy az info@kelenliget.hu email címen keresztül.