Hol érdemes megszállni Máltán?

Történelmi látványosságokkal, lenyűgöző természeti tájakkal és 30 fokos nyári átlaghőmérséklettel Málta mindenkinek sokat kínál. Kiváló úti cél a tengerpart szerelmesei számára, és Málta a történelmi rétegeivel, valamint a kultúra mélységével mindenki számára tartogat valamit.

[wp_ad_camp_1]

Valletta Málta kicsi, de mégis elegáns fővárosa. A város szűk utcái már régóta vonzzák a látogatókat akik kedvelik a régiségeket, de manapság, amikor új éttermek és modern szállodák nyílnak, tele van az óváros emberekkel.  A Grand Hotel Excelsior mindenképp eleget tesz a nevének. A Grand Hotel Excelsior elegáns, tágas szobákkal rendelkezik, amelyek mind luxus üdülésre vannak kialakítva. Bármikor kiülhet az erkélyre vagy teraszra, kilátással a Fort Manoelre és a Marsamxett kikötőjére. Három étteremmel és három bárral, valamint egy elegáns teázóval büszkélkedő szállodát saját történelem veszi körül, hiszen a környéken a 16. századi erődítmények találhatók.

Málta

Málta

La Falconeria: A fényűző rokokó jegyek és a modern felszereltség keveréke, a La Falconeria egyszerű, takarékos szobákat kínál csempézett padlóval és az udvarra néző ablakokkal. A tengerre néző kilátás érdekében vegyen igénybe egy olyan szobát, aminek saját terasza vagy erkélye van. Noha van egy bár, étterem, fedett medence és edzőterem is, a helyszín arra is lehetőséget ad, hogy felfedezze a környéket. A lenyűgöző 16. századi Szent János-székesegyház mindössze öt perc alatt elérhető gyalog, és az érdekes Nemzeti Régészeti Múzeum is közel van. Osborne Hotel: Maga az épület önmagában klasszikus, hiszen egy korábbi palotában található a szálloda. Az itt található szobák klasszikus stílusban vannak berendezve, fehérre meszelt falakkal és világos kilátással. Van még itt bár is, tetőtéri medence és egy nemzetközi étterem is, ráadásul a szállodában ingyenes a reggeli.