Szuper fűtőszőnyeg a meleg otthon érdekében

Mindenki azt szeretné, hogy a hidegebb téli napokon is otthona meleg legyen, ne kelljen fázni és éppen emiatt rengeteg szigetelési mód lett hihetetlenül népszerű, ám most Devimat által megszületett a fűtőszőnyeg adta megoldás is. A kiegészítő fűtésre, a temperálásra, illetve fűtésre is szolgáló Devimat fűtőszőnyeg csupán csak 3 mm helyet vesz igénybe a járólap alatt, éppen ezért utólagos beépítésekhez és felújításokhoz is tökéletesen használható úgy, hogy akár még a régi, már meglévő burkolat megbontása sem szükségeltetik. A fűtés vezérlése pedig könnyedén megoldható termosztáttal, illetve vezeték nélküli elektromos rendszerrel.

[wp_ad_camp_1]

Népszerűségét többek között annak köszönheti, hogy rendkívül egyszerűen fektethető és felettébb hatékony. A műanyag hálóra szerelt, elektromos fűtőszálból álló Devimat fűtőszőnyeg kétféle teljesítménnyel áll az érdeklődők rendelkezésre, tehát van 100 W/m², illetve 150 W/m². A kisebb teljesítményű természetesen kiegészítő fűtésre vagy temperálásra alkalmazható például egy nagyobb konyhában, nappaliban, amíg a nagyobb teljesítményű kivitel teljes fűtésre, illetve fürdőszobákba ajánlott elsősorban.

Mindkét típus 0,5 m szélességű, ám különböző hosszúságú tekercsekben kapható igénytől függően. Mivel a fűtőszőnyeg tulajdonképpen egy műanyag hálóra szerelt vékony fűtőszál, a háló elvágásával könnyen a helyiség méreteihez lehet igazítani, így a méret nem okozhat semmilyen gondot.

Fűtőszőnyeg

Fűtőszőnyeg

A fűtőszőnyeg vezérlésére szempontjából érdemes a Devireg termosztátokat választani, ugyanis ők adják a legalkalmasabbak megoldást. A fűtés rendkívül pontosan, a készüléktől függően háromféle módon is szabályozható, tehát a padlóhőmérséklet alapján, a levegő-hőmérséklet alapján vagy akár kombináltan is, ahol a levegő-hőmérséklet alapján kapcsol a rendszer, viszont a padlóhőmérséklet is kontrollálható.