Szőrtelenítés hatásosan és fájdalommentesen

A hölgyek leggyakoribb problémája a szőrtelenítés. Rengeteg időt, energiát és pénzt áldoznak arra, hogy testükről eltüntessék a nem kívánt szőrszálakat. Erre gyakran alkalmaznak, olyan fájdalommentes kezelést, mint a borotva vagy a krém, de ezek nem tartósak, és már akár pár nap múlva, újra felbukkanhatnak az újabb szőrszálak.

[wp_ad_camp_1]

Ilyenkor a kellemetlen mellékhatásokkal is számolnunk kell, mint a kipirosodás, kiütések és a szőrbenövekedés. Ettől hatásosabb a fájdalmakkal járó módszer az epilátor vagy a gyanta. Ez akár két hétig megszabadíthat bennünket a borotva használatától, de legtöbbször sok macerával jár, nem beszélve a fájdalmakról. A modern technika, erre a problémára alkotta meg az IPL szőrtelenítő készüléket, amivel bár nem végleges, de rendkívül tartós szőrtelenítést végezhetünk. Az eszköz otthoni használatra lett kifejlesztve, ezáltal kényelmesebbé, diszkrétebbé és költséghatékonyabbá válik a szőrtelenítés, minden nő számára. Ára nagyon kedvező, ha azt vesszük figyelembe, hogy 6-10 kozmetikai kezelés költségén is megvehetjük.

Szőrtelenítés

Szőrtelenítés

Az IPL-es módszer, a villanófény technológián alapul, mely egyszerűen állítja le a szőrtüszők működését. A fény, a szőrsejtekbe hatol és elpusztítja a szőr gyökerét, miközben a körülötte lévő tájakat nem érinti. A villanófény maximum 5mm-es mélységen dolgozik, ezáltal fájdalommentes. Nem károsítja a bőr felületét, valamint még a bőrhibákat, hajszálereket, pigment- és májfoltokat is elhalványítja. Széles kezelőfejének köszönhetően, gyorsan haladhatunk a munkával. Ez a módszer csak a növekvő fázisban lévő szőrszálakra hatásos, ezért a teljes siker érdekében 2-4 hetente kell a kezelést elvégeznünk, több alkalommal. Ezután akár évekig elfeledkezhetünk a bosszantó, fájdalmas és időigényes szőrtelenítésről.