Karos állvány a Karos Állványtól

Önnek is stabil szerkezetre van szüksége, amelyen probléma nélkül, biztonságosan tárolhatja a táblásított, nagyméretű rakományait? Amennyiben igen, akkor itt az ideje, hogy megfontolja a karos állvány beszerzését, mely a lehető legegyszerűbb módja a tárolásnak. A legjobb áron a legmegbízhatóbb állványokat pedig nem máshonnan szerezheti be, mint a karosallvany.hu-tól.

[wp_ad_camp_1]

Egy karos állvány valóban megoldás lehet a problémáira, amennyiben azt az eszközt keresi, amellyel egyszerűen tárolhatja a különféle táblákat vagy táblásított, nagyméretű rakományokat. A karos állványok ugyanis kiváló teherbíró képességgel rendelkeznek, legyen szó akár egyoldalú, akár kétoldalú állványról. Persze a legjobb minőségű, és legjobb teherbíró képességű állványt úgy kaphatja meg, ha a karosallvany.hu-tól rendeli meg. Itt kifejezetten az Ön igényeinek megfelelően tervezik meg az adott állványt, melynek a tartókarjaira igény esetén tehetnek akár acélrácsot vagy faforgácslapot is, amellyel speciális polcos rendszert kaphat a megrendelő.

Karos állvány

Karos állvány

A Karos Állvány munkatársai az ország egész területére bármikor kiszállnak, hogy felmérjék az igényeket, és elkészítsék az ingyenes ajánlatot az Ön minden igényt kielégítő karos állványára, amelyre legalább 5 év garanciát is fog kapni. Az kötelező éves felülvizsgálatot pedig három évig ingyenesen kapja.

Amennyiben tehát Ön is a karos állvány, mint tároló eszköz mellett döntött, akkor mindenképpen vegye fel a kapcsolatot a Karos Állvány munkatársaival! Ingyenes ajánlatot egyszerűen kérhet online a weboldalunk segítségével is, amelyet megtalálhat a www.karosallvany.hu-n. De elérhetőek vagyunk a +36 30 535 5338-as telefonszámon vagy az ajanlatkeres@karosallvany.hu e-mail címen is. Személyesen megtalálhat minket Budapesten, a Tátra utca 5/a szám alatt.