A reform élelmiszereke közé tartozik a szőlőmagolaj is!

A szőlőmagolaj a préselt szőlőmagokból származik. Az olaj a borkészítés mellékterméke. Ismert: gyulladáscsökkentő, antimikrobiális, antioxidáns tulajdonságairól. Ezek a tulajdonságok, valamint a szőlőmagolajban található nagy mennyiségű omega-lánc zsírsavak és E-vitamin mellett a bőr népszerű kezelésévé tették.

[wp_ad_camp_1]

Reform élelmiszerek, köztük a szőlőmagolaj is alacsony áron rendelhető meg a gyogyline.hu weboldalon ezért érdemes még ma benézni hozzánk, hiszen villámgyorsan, egy két kattintással rendelhet majd szőlőmagolajt. A szőlőmagolaj bizonyított antimikrobiális tulajdonságai miatt így egyesek pattanások kezelésére használják. Bár a működésének kutatása még hiányos, van értelme, hogy a szőlőmagolaj a pórusai mélyére jutó és kitöréseket okozó baktériumok megtámadásával tisztábbá teheti a bőrét. A szőlőmagolajt tesztelték, valamint számos más növényi összetevőt is, amelyekről azt állítják, hogy javítják a bőr rugalmasságát és puhaságát. A kutatás kimutatta, hogy a növényi összetevő valóban javít: a bőr nedvessége, puhasága is visszaállhat a szőlőmagolaj által. A szőlőmagolaj segíti az E-vitamin és a C-vitamin hatékonyabb működését Megbízható forrás és hatékony a bőr megőrzésében.

Szőlőmagolaj

Szőlőmagolaj

A szőlőmagolaj egy erős antioxidáns összetevőt tartalmaz, az úgynevezett proantocianidint. Ez az antioxidáns kiegyenlítheti a bőr tónusát, ha következetesen alkalmazzák a bőrön.  A szőlőmagolaj-kivonat szájon át történő bevitele megbízható forrás a melasma, a bőr hiperpigmentációjának tüneteinek javítására. A szőlőmagolajban található erős antioxidánsoknak van még egy előnye. Egyes leírások szerint a szőlőmagolaj segít megvédeni bőrét az UV-sugarak teljes károsodásának elnyelésében. Bővebb leírásért és a szőlőmagolaj rendelésért kattintson a gyogyline.hu-ra.