Vásárolj divatos ruhát, fedezd fel a kifinomult orchideát!

Minden évnek, sőt minden évszaknak megvan általában a divatos színe. Azt persze senki nem várja el, hogy ilyenkor az egész ruhatárad lecseréld, ezt sajnos csak kevesen engedhetik meg maguknak, de pár remek darabot mégis beszerezhetsz. Ha már így is-úgy is terveztél egy kis újítást, akkor érdemes orchidea lila dolgok mellett dönteni, melyek hamarosan berobbannak!

Az orchidea természetesen a sminkpalettákon is megjelent, és padlizsánnal, valamint violával kiegészítve igazán gyönyörű, füstös smink készíthető belőle. Ez elsősorban a barna szeműeknek áll jól. Amennyiben a Te szemed zöld, akkor érdemes inkább a sötétebb orchidea irányába menni, és az egyébként is különleges szemszín esetén az orchideával kísérletezni, ám a kék szeműeknek nem ez a legjobb választás, nem érdemes orchidea színű sminket vásárolni. Persze nem csak a szemen, a körmökön is viselhető nőies színben, virágmintákkal, ami által ez az enyhén púderes, de vibráló szín kis retro beütést is kap.

Orchidea ruha

Orchidea ruha

Érdemes az orchideát sötétebb lilával kombinálni. A divatházak szerint akár sminkben, akár ruhában vagy lakberendezésben használod ezt a színt, érdemes egy kis sötét lilával kiegészíteni, ugyanis ez a szín együttes szép kontrasztot ad. A múlt évi color blocking után egyébként is divatba jött a monoblocking, amikor is egyazon szín különböző árnyalatait illeszted egymáshoz. Erre érdemes ügyelni a vásárlásaid, a beszerző körutak során.

Mivel a púderes orchidea egy kifejezetten tavaszias, nagyon nőies árnyalat, csodásan mutat egy hosszú, bő szoknyán, ám hogy ne legyen belőle túl sok, az összhatást nyugodtan súlyosbíthatod egy kis farmerdzsekivel vagy táskával, vagy valamilyen bőrből készült darabbal. A visszafogott árnyalatú bőr ruhák a tavaly még hódítottak, de most is extra divatossá válnak, ha egy kis orchideával kombinálod őket.