Szakács klumpák professzionális minőségben

Egy olyan állómunkáknál, mint amilyent egy szakács végezz, nagyon fontos a stabil lábbelli, hiszen fontos a jó tartás és az állóképesség biztosítása. Egy egész napos munkához nem is tudunk kényelmesebb lábbelit elképzelni mint a szakács klumpák.

Szakács klumpák széles választékban elérhetőek a honlapunkra kattintva. Nők és férfiak részére egyaránt kínálunk többféle papucsot. A Birkenstock profi birki papucsai akár 60 fokig moshatóak, és ellenáll a szennyeződéseknek. nagyon kényelemes viselet, ám ez még tovább fokozható az után rendehető talpbetéteinkkel, melyek bármikor ki és betehetőek. Illetve szintén moshatóak, akár gépi mosással, 30 fokon. Az effajta papucsok széles sarokrésszel vannak ellátva így az gondoskodik arról , hogy stabil legyen benne az állás és a járás is egyaránt. A Birkenstock papucsok abba mások, mint a többi féle szakács papucs, hogy két komponensűek, amely abban rejlik, hogy a a talp gumi felülete biztos járást és nagyobb ellenállást biztosít, míg a felső EVA típusú és a lapbetét alatt elhelyezkedhető rész pedig könnyed lépéseket és kitűnő lépéstompítást eredményez.

Szakács klumpa

Szakács klumpa

A szakma velejárója hogy egésznap talpon kell lenni, hosszú állás és járás különösen igénybe veszi a lábakat. Pont ebből kifolyólag ajánlott a lábak optimális feltételeinek a biztosítása. A Birkenstock papucsai minden feltételnek megfelelnek és különösen ajánlottak ilyen munkaterültekre. Ez az a papucs, amely megkönnyítheti a szakácsok, felszolgálók, kórházi dolgozók mindennapjait. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kattintson a www.tomstep.hu oldalára, ahol a teljes kínálatunkat megtekintheti. További elérhetőségink a 06 30 432 6940, illetve az info@tomstep.hu e-mail címen. Várjuk sok szeretettel, jó vásárlást kívánunk!