Rendhagyó karácsonyi ajándékötletek a kreatívabbak számára

Illatgyertya: A gyertyafényt mindenki szereti, igazából mindenki odavan érte, csak talán még maga sem tud róla. Az illatgyertyák titka abban rejlik, hogy nemcsak a fényt, hanem az aroma révén utánozhatatlan hangulatot is csempésznek a lakásba. Némelyiknek a tartója pedig még dísznek is alkalmas. Ma már olyan darabok közül válogathatsz, amelyek akár 100-200 órás égési időt is ígérnek, így hosszú időn át élvezhető az általuk teremtett varázslatos, bensőséges hangulat.

Unikornis pulóver: A vidámabb természetű divatbolondok jól tudják, hol akadhatnak rá a legvagányabb cuccokra. Egy ilyennel mintás pulóverek azonban még őket is meglepheted! Az egyszarvú ugyanis amellett, hogy nagyon cuki és vonzza a tekinteteket, még könnyen is kombinálható a színének köszönhetően. Remekül mutat farmernadrággal és szoknyával is egyaránt, az idei téli szezon slágere.

Karácsonyi ajándékötletek

Karácsonyi ajándékötletek

Lemezjátszó: Persze az MP3 formátumban hallgatott dalok és a YouTube-ról töltött videóklipek korában senkinek nem jut eszébe az, hogy milyen jó is lenne föltenni egy igazi, hamisítatlan hangzásvilágú, kicsit ropogó, de azért csodálatos ritmusokat tartogató lemezt. Ha van olyan családtagod vagy barátod, aki lemezgyűjteménnyel büszkélkedhet, akkor bátran lepd meg egy lejátszóval. A mai darabok természetesen már USB-összeköttetésre is alkalmasak.

Kukoricapattogtató retró módra: Mi sem egyszerűbb a mikrós popcorn elkészítésénél, de ennek a csemegének megvan a maga veszélye is, hiszen a tartósított, ízesített kukoricaszemek olyan adalékanyagokat tartalmaznak, amelyek veszélyesek az egészségre. Az emulgeálószerek légúti panaszokat okozhatnak, amit könnyen elkerülhet szeretted, ha házilag gyártja a filmnézéshez való ropogtatni valót a tőled ajándékba kapott kukoricapattogtatóval, ami nem mellesleg még jól is mutat a konyhában.