Magas minőségű biztonsági technika a banktechsafe.hu-n

Sajnos manapság egyre gyakrabban hallhatunk, olyan esetekről ahol az illegális behatolók megkárosították a tulajdonost, mivel nem rendelkezett megfelelő védelemmel. Ám mi most megmutatjuk a megoldást.

Banktechsafe.hu – minőségi páncélszekrények magas kínálattal várják a kedves vásárlókat. A honlapunkra látogatva a teljes kínálatunkat megtekintheti, ahol a maga minőségű és biztonságú termékeinket kínáljuk elérhető áron. Amennyiben otthoni, illetve irodai felhasználásra keress páncélszekrényt, akkor a Wertheim és a Trezortech modellek bármelyike kínáló választásnak bizonyulhat. Ezek a páncélszekrények mind rendelkeznek a magyar MABISZ minősítés mellett, még számtalan nemzetközi minősítéssel is. A folyamatos fejlődéseket követve, a páncélszekrények gyártásában is újabbnál-újabb innovációkat figyelhetünk meg. Amely által évről-évre változik a méretünk és a súlyuk, ám ettől eltekintve a biztonsági szintjük semmivel sem csökken, ugyanis a keményebb és ellenállóbb anyagból készülnek.

Páncélszekrény

Páncélszekrény

Az otthoni felhasználásra a legalkalmasabb modelljeink az AM10 és 20 számozású. A méretük nem túl nagy, így akár emeletre is felhelyezhető. A méretét figyelembe véve a kisebb értéktárgyak megőrzésére alkalmas, de el tudunk helyezni 12 darab A4-es papírtartót is. Így abban az esetbe, ha a fontos dokumentumaink megőrzésére szeretnénk páncélszekrényt vásárolni, akkor kifejezetten alkalmas, és még kisebb vállalatok számára is tökéletes választás lehet. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését kattintson a honlapunkra, ahol a teljes kínálatunk megtekinthető. Illetve keressen fel bennünket a következő elérhetőségeinken: +36 1 204 66 42-es telefonszámon, vagy a safe@banktech.hu e-mail címen.