Magán nőgyógyászati vizsgáló Debrecen, akár már várakozás nélkül!

Az mellett, hogy igen kiszolgáltatott helyzetbe kerülünk egy-egy szűrő vagy egy általános vizsgálat mellett, még azzal is számolnunk kell, hogy mindezt több órás várakozás előzi meg.

Magán nőgyógyászati vizsgáló Debrecen előre egyeztetett időpontok alapján, így mellőzve a hosszú várakozást. Annak érdekében, hogy ezt az amúgy viszonylag minden nő számára nehézkes programot egy kicsit barátságosabbá tegyük kellemes és nyugodt környezetű rendelővel várjuk. A magánrendelőm azért nyitottam meg, mivel ismerem a másik oldalát is, azt hogyan zajlik egy vizsgálat állami kórházakban. Hosszú várakozást követően, nincs elegendő idő a páciensekre szentelve. Ezért úgy döntöttem, hogy több tízezer nőgyógyászati problémát megoldva és több mint 3000 gyermeket világra segítése után megnyitom a Mamadoki magánrendelőt. Legyen szó éves szűrővizsgálatról, általános nőgyógyászati vizsgáról, terhesgondozásról, tini tanácsadásról vagy éppen változókori panaszokról, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen a legjobb tudásunkhoz mérten próbáljuk megoldani a fennálló problémákat.

Nőgyógyászat Debrecen

Nőgyógyászat Debrecen

Az előre egyeztetett időpontokat követően, egy-egy pácienssel 15-20 percet foglalkozunk, ám amennyiben a helyzet úgy kívánja ez az idő kibővíthető. A vizsgálat mellett, bármilyen kérdését felteheti, illetve bármiféle információra van szüksége mindig állunk rendelkezésre. Amennyiben megtisztel a bizalmával, ígérem, hogy teljes őszintén, beszélek a problémákról és annak megoldásáról, illetve teljeskörűen tájékoztatom minden latin orvosi kifejezést mellőzve. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést kérjen időpontot akár online vagy telefonon. A telefonszámunk a következő: +36 30 958 2421, illetve az e-mail címünk: info@mamadoki.hu.