Itt tudhatja meg, hogy mennyibe kerül az élete

Ha nincs fogalma, mennyibe kerülne az életbiztosítása, semmi gond sincsen, mivel létezik egy oldal, ahol kiszámolják ön helyett. Persze nem pontos az összeg, de mégis valami fogalma lesz róla, ha elindul életbiztosítást kötni. de mielőtt elindul, tájékozódjon a kalkulátor segítségével.

Az életbiztosítás kalkulátor segítségével Ön is könnyedén kiszámolhatja, hogy az évek alatt mennyi pénze gyűlik majd össze. A kalkulátor nagyon egyszerűen használható, nincs benne semmi nehézség. Önnek csak azt kell megadnia, hogy mekkora összeget szeretne félretenni havonta, valamint azt, hogy hány évig szólna ez az előtakarékosság. Majd megnyomja a „Kalkuláció indítása gomb”-ot, végül kiszámolja önnek a gép, és láthatja is az eredményt a következő oldalon.

Életbiztosítás

Életbiztosítás

Három eredményt fog kapni a kalkuláció során. Az első az a lejárati összeg lesz, mely megmutatja, hogy mekkora lesz az összege a lejáratkor. A következő érték az elért átlag hozamot jelenti évente. Ami kamatos kamatot jelent, amely egy tapasztalatokon alapuló érték. A harmadik és utolsó érték pedig egy járadékösszeg lesz, mely havonta jár önnek 15 éven keresztül. Mivel sok életbiztosítást nem csak egy összegben lehet felvenni a lejártakor, hanem lehet kérni havonta folyósított járadék formában is.

Természetesen a kalkulátor nem számítja az esetleges kockázati elemeket, mint például rokkantság, baleseti halál vagy csak sima halál. Mivel ezek kiszámításához több adatra van szükség.