Ilyen férfi pulcsit vásárolj télire!

A fazonok terén jól láthatóan nincs túl nagy változás az idei trendben, úgyhogy a tervezők sok esetben inkább a A férfi divatban is hódít az oversized trend, avagy a nagyméretű, túlzó hatással bíró irányzat. Ez a stílus annyira népszerű lett az elmúlt időszakban, hogy szinte minden ruhadarabot meghódított, nem csak a felsőruházatra koncentrálódik. Pulóverek terén szerencsére gond, ha nem feszül túlságosan testre a ruha, nyugodtan próbálj fel nagyobb méretű változatokat.

Ha merően férfias kötött pulóvert akarsz, akkor feltétlenül egyszerű és letisztult darabot kell választanod. Ez sokszor kicsit borongós hatást kelthet, de az idei divat a színek terén nem bővelkedik harsány tónusokban. Központba került például a szürke, a fekete, a barna, a zöld, esetleg a bordó és a kék. Ha nagyméretű pulóvert választasz, akkor mindenképpen támaszkodj inkább az egyszerű színekre.

Férfi pulcsi

Férfi pulcsi

Persze nincs gond a feszes felső öltözékkel, de az nem szerencsés, ha a kötött pulóvered úgy feszül, ahogy egy atlétának kellene. A kötött pulóvereknél nem aranyszabály, hogy az említett nagyméretű trendet kövesd, de semmiképpen ne válassz felszülő darabot. Ha ilyen stílusra vágysz, akkor hosszú ujjú pólót vegyél, amihez viselhetsz kötött kardigánt, esetleg öltönykabátot. A feszesebb felsők mellé dukál valamilyen alsó öltözék is persze, ami általában ing, így a gallérrész még inkább férfiasabbá tesz.

A minták segítségével idén próbáltak újítani. A legkevésbé férfias motívumok, a gyerekesnek ható díszek, feliratok formájában is megtalálhatjuk ezeket. A férfias pulóverek világában a kötésmintákkal variáltak a tervezők. Ezek általában jól sikerült, viselhető darabok, bár a kisméretű, és eltúlzott mennyiségű díszítéssel minden férfinak nagyon óvatosan kell bánnia. Érdemes kikerülni a feliratokat, fotómásolatokat.