Fantasztikus élmények várják egy Grúzia utazás során!

Járt már a Kaukázus hegység fantasztikusan szép tájain? Megismerné turisták által csak kevésbé ismert Grúzia legeldugottabb zugait? Most itt a lehetőség, hogy felfedezze a Grúz látványosságokat a wanderwell.hu segítségével.

A Grúzia utazás már nem álom többé! Fantasztikus élmény és lélegzetelállító tájak várják mindazon érdeklődőket, akik nemcsak a nagyvárosok nyüzsgését keresik egy utazás alkalmával. A Wanderwell által biztosított Grúziai utazás kényelmes és igényes környezetet biztosít, mindazok számára, úgy döntenek hogy csatlakoznak a Grúziai túrához, melyet a komoly túra vezetői tapasztalattal rendelkező Bence fog vezetni. A 10 napos Grúziai utazás során olyan helyeket érintünk mint például a Martvili-kanyon, ahol rövid csónaktúra lesz lehetőség, de a lovagolni vágyok számára is biztosítunk élményt, mégpedig egy lovas túrával a Shkhara-gleccser felé.

Grúzia utazás

Grúzia utazás

Az utazással és minden egyéb hasznos információval kapcsolatban keresse fel a wanderwell.hu weboldalát, ahol megtalálhatja az elérhetőségeinket is. Számunkra fontos, hogy mindenki jól érezze magát egy-egy túra alkalmával, ezért különösen odafigyelünk mindenre és mindenkire. Forduljon hozzánk bizalommal, ha Grúziát választotta idei úti céljául, mert nálunk előre megtervezett kalandokban vehet részt, ugyanakkor igényes helyeken pihenheti ki a mindennapi fáradalmakat. Szervezéskor törekszünk a lehető legjobb ár-érték arányú kínálatokat kiválasztani, hogy senki sem szenvedjen hiányt és csakis a lejobb élményekkel térjen haza, ahol mindenkivel közölheti, hogy élete egyik legfantasztikusabb élményét élte át a 10 napos kalandtúra alatt. Ne habozzon, foglalja le időben a Grúziai utazást, a helyek limitáltak!