Ezeket a ruhamintákat szerezd be a téli szezonra

A jó öreg kockás minta egyszerűen nem tud kimenni a divatból. Lassan már tipikus téli motívumként tarthatjuk számon. Az egészen klasszikus skót kocka az idei férfidivatban egyszerűen elsöprő sikert aratott. Nem csak a megszokott felsőkön, és ingeken jutott kulcsszerephez, hanem még az öltönykabátokon is. Hogy mennyire hétköznapi viselet egy kockás öltönykabát és nadrág, az már más kérdés. Időnként azonban ezt a mintát is érdemes becsempészned az öltözködésedbe.

Akárcsak a kockás minta, úgy a csíkos is nagy szerephez jutott az idei évben. Elegendő csak a halszálka mintára gondolni, ami sosem ment ki igazán a divatból. Az idei divatban nem csupán a háttérbeolvadó csíkok hódítanak, de a vastagabb, feltűnőbb, egyenetlenebb változatok is. Több tervező vonultatott fel látszólag rendezetlen, és időnként megszakadó csíkozást nadrágokon, de kabátokon is egyaránt. Az idei trend alapvetően a függőleges csíkozásra épít, de nem kell lemondani a vízszintes fazonokról sem.

Terepminta

Terepminta

A terepminta talán az egyik legférfiasabb minta, amit el tudunk képzelni. Ezen nem is sok csodálnivaló van, tekintve az idei szezon legnépszerűbb színeit. Mivel hódít a barna, a zöld, a khaki és persze a szürke, így várható volt, hogy a férfias terepminta is nagy közkedveltségnek örvend majd. Nem csupán a megszokott, katonás felszerelés formájában viselhető ezt az alapvető minta, hiszen a fekete-szürke és a fekete-kék is divatos a szezonban.

A divatban persze mindig előrukkolnak a tervezők olyan elsőre inkább ízléstelennek tűnő mintákkal is, de ezek szépen finomodva már sokkal inkább elfogadhatóak. Idén a legkevésbé sem férfias, viszont abszolút divatos a virágminta, ezek közül is főleg a trópusi változat, ami még a nyári kínálatból maradt trendben. Hódítanak emellett az összevisszaságban elhelyezett pöttyök, épületek is.