Duplaklímás kisbusz bérlés

A kisbuszokban nagy szükség van klímára, főleg akkor, ha családi nyaralásra készül, ezért forduljon hozzánk, hiszen nálunk minden kisbusz duplaklímával és kényelmi berendezésekkel rendelkezik, emellett pedig minden kisbusz jól felszerelt, ráadásul rendben vannak a papírjaik is. A kisbuszok árai már magukban foglalják a biztosítást is. Ha bővebben olvasna rólunk és kisbuszainkról keresse fel weboldalunkat.

Duplaklímás kisbusz bérlés elérhető nagyon alacsony áron a vanago.hu weboldalon, ezért ha önnek is kisbuszra lenne szüksége mert nem szeretne sajátot fenntartani, akkor forduljon hozzánk és mi segítünk önnek. A Ford Transit Custom kisbusz 6 sebességes kézi váltóval rendelkezik ezen kívül elől és hátul is külön állítható támlái vannak. Akár hosszú autópályás utakra is megfelelő választás lehet, ráadásul klímája is kétzónás. A kisbusz vezetőülése karfás, és nagyon kényelmes utazást biztosíthat az egész családnak. Kisbuszokat általában családi nyaralás vagy éppen más utasszállítás alkalmából szoktak leginkább bérelni tőlünk, de igényes bérlőink külföldi nyaralás vagy üzleti út, üzleti partnerek szállítására vagy akár reptéri transzfer szolgáltatásra is alkalmazhatják.

Kisbusz bérlés

Kisbusz bérlés

Amennyiben a továbbiakban is szeretne a duplaklímás kisbuszokról olvasni nem kell mást tennie mint felkeresnie weboldalunkat a vanago.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat a témával kapcsolatban ráadásul lehetőség van arra is, hogy megtekintse a kisbuszok árait, valamint illusztrációit. Ha kérdések merülnének fel a korszerű kisbuszokkal vagy a bérlés árával kapcsolatban arra is van lehetőség, hogy feltegye ezeket barátságos ügyfélszolgálatunknak, csak vegye fel velünk a kapcsolatot az info@vanago.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázza a +36 20 9809 179 telefonszámot és mi választ adunk majd minden feltett kérdésére. Akkor is forduljon ügyfélszolgálatunkhoz ha sofőrt szeretne igényelni, vagy ha több mint 30 napon át ki szeretne bérelni valamelyik járművünket.