A Silver Discoverer óceánjárón élmény a munka

A hajós munka kiváló lehetőséget kínál minden olyan ember számára, aki jól bírja a terhelhetőséget, aki tud és akar is dolgozni, aki beszél angolul, akinek nem okoz gondot az otthontól való hosszabb távollét, aki magas fizetésre szeretne szert tenni úgy, hogy közben nincsenek kiadásai. Irodánk, a Crew Agency segít, hogy Ön is megtalálj lehetőségeihez mérten az ideális hajós munkát.

Az egyik legkiválóbb munka lehetőség jelenleg a butler pozíció a Silver Discoverer óceánjáró hajón. Ez a munka abban különbözik a legtöbb hasonló állástól, hogy nem egy átlagos óceánjáróról van szó, hanem egy nagyon is különleges hajóról. A hajó speciális kialakítása révén a Csendes-óceán legelszigeteltebb pontjaira is eljut, olyan helyekre is, ahová a többi óceánjáró nem. A hajófenék emellett üvegből készült, így azt is láthatja, hogy mi rejlik a víz alatt. Munka közben nem csak világot láthat, de még felfedezéseket is tehet.

Munka óceánjáró hajón

Munka óceánjáró hajón

A butler pozíció a Silver Discoverer óceánjáró hajón természetesen nem adott mindenki számára, ugyanis pár feltételnek meg kell felelni. Elvárás a minimum két év hajón, vagy négy csillagos szállodában szerzett szakmai tapasztalat, a megfelelő szakirányú képesítés, az előzékenység a vendégekkel szemben, a príma problémamegoldó képesség, a terhelhetőség, valamint az erős szintű írásbeli és szóbeli angol nyelvtudás. Persze adott a versenyképes jövedelem, a négy vagy hat hónapra szóló szerződés, a szállás és ellátás, sőt még a kiutazás költségét is a cég állja.

Ha a butler pozíció a Silver Discoverer óceánjáró hajón elnyerte a tetszését, akkor akár máris elküldheti számunkra fényképes önéletrajzát. A Crew Agency felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy minél hamarabb útra kelhessen, hogy eljusson a világ legszebb tájaira úgy, hogy közben még pénzt is keres, nem is keveset!