Zöld gyerekszőnyeg nem csak gyerekszobába

Egy szép nagy zöld szőnyeg. Már csak elképzelve is jó érzéssel tölt el minket, megpillantani és rálépni pedig egyszerűen mesés. A gyerekszoba átalakítási projekt az iskolás kort elérve szinte mindenkinél elkerülhetetlen. Az íróasztal beszerzése, a kisméretű ágy lecserélése egy nagyobbra, az ovis mesés szőnyeg és kiegészítők komolyabbra, „nagyfiúsabbra” cserélése szükségszerű.

Miért éppen a zöld gyerekszőnyeg az, amiről most szót ejtünk?Mert ez a szín az egyik legpraktikusabb a gyerekszobába. Egyrészt azért, mert lányoknak és fiúknak is illik, abszolút semleges szín. A zöld a természet színe, mely jó hatással van a gyermekekre. Egyszerre nyugtató és frissítő hatású, biztonságérzetet és harmóniát kelt a térben.

A zöld szín az emberi szem számára a legpihentetőbb szín, ezért a kisiskolások gyerekszobájában, amikor írni, olvasni tanulnak gyermekeink, alkalmazzuk bátran. Egy nagyméretű zöld gyerekszőnyeg csupa pozitív hatással lesz rájuk.

Például egy 200 x 300 cm-es nagyméretű, zöld verdás gyerekszőnyeg a kisfiúk kedvence lehet. Puha polipropilén anyaga a gyerekeknek is kedvező és a szülőknek is. Rövidszálú, de vastag szőnyeg, amin jó játszani, szaladgálni, matchbox-ozni, kirakós játékot játszani, rajzolni, a szülőknek pedig gyerekjáték a takarítása. A szép fű zöld alapon színes, vidám kis versenyautók teszik szebbé napjainkat.

A Kincses sziget zöld gyerekszőnyeg pedig már kislányoknak, kisfiúknak egyaránt ideális. Főleg akkor jó választás, ha gyermekeink egy szobán osztoznak. Ez a szőnyeg egyenesen a természetbe és a kalandokba repítik gyermekeinket a fantáziájuk által. Játékra ösztönzik, képzeletük pedig a végtelenségig szárnyalhat ezen a szép szőnyegen.

Gyerekszőnyeg

Gyerekszőnyeg

A zöld gyerekszőnyeg nem csak gyerekszobába, hanem óvodába, iskolába, játszóházakba, éttermek, intézmények külön kialakított gyerek sarkaiba letehető. Gyermekeink biztonsága és az, hogy jól érezzék magukat mindig, egy szülőnek elsődleges célja. A környezet ezt nagyban befolyásolja, bárhol is legyenek.

Miért hasznosak a gyerekszőnyegek?

  • Jól szigetelnek. mind hang ügyileg és mind hideg ügyileg is. Csökkentik a lépések zajait és télen sokkal melegebb, mint a padló. Nincs hidegérzet egy gyerekszőnyegen játszva és padlófűtés mellett is alkalmazható.
  • Vidám hangulatot teremt a helyiségben.
  • Széles szín, méret és minta választék kapható belőlük.

A zöld gyerekszőnyeg tehát nagyon jó választás, ha új szőnyeget szeretnénk vásárolni a gyerekszobába.

Örömteli iskolakezdést és óvodakezdést minden szülőnek és gyermeknek!