Xiaomi Mi 10T Pro áttekintés

Ne kövesse el azt a hibát, hogy azt gondolja, hogy a Xiaomi Mi 10T Pro és a 10T sorozat többi része a Mi 10 telefonok új és továbbfejlesztett verziói 2020 elejéről. A legjobb összehasonlítást talán az Oppo Reno telefonjai jelentenék, mivel úgy tűnik, hogy az új telefonok a régiek helyére kerülnek.

[wp_ad_camp_1]

Vélhetően ez egy telefon azok számára, akiknek tetszett a Mi 10 telefonok kinézete, de nem akarnak prémium árat fizetni érte- és alig várják, amíg az év vége felé elindul a Mi Note 11. Ugyanazok a specifikációk vannak ebben az esetben is, de vannak javítások egyes területeken, más helyeken pedig romlások is megfigyelhetők. Talán a legfontosabb eladási pont itt a 144 Hz-es kijelző – a játékokhoz kifejlesztett telefonokon kívül még nem láttuk ezt a frappáns frissítés okostelefonon, és ez bizonyítható különbséget jelent a telefon használata közben. A kézben a Xiaomi Mi 10T Pro nem olyan előkelő fogású, mint a Mi 10 termékcsalád, és ennek nyilvánvaló oka van – a képernyője nem görbül a szélén, és valójában egy vékony, de észrevehető keret van kijelzőn. Az ívelt szélű kijelzők meglehetősen megosztó telefon-funkciók, de sokan nagy rajongói ennek, és rengetegen hiányolták az ilyen kijelző kényelmes fogását.

Xiaomi Mi 10T Pro

Xiaomi Mi 10T Pro

Van egy másik érdekes tervezési funkció, egy oldalra szerelt ujjlenyomat-érzékelő formájában, amely a bekapcsológombban helyezkedik el, a telefon jobb szélén található hangerőszabályzó alatt. A Mi 10 telefonok in-display szkennerekkel rendelkeztek, amelyek általában magasabb minőségű funkciónak számítanak, de egyesek ismét az oldalsó szkennereket kedvelik. A szkenner is lenyűgözően gyorsan működik, jobban, mint a Mi 10 Pro kijelzőn megjelenő változata. A Xiaomi Mi 10 telefonokhoz hasonlóan a Mi 10T Pro-nak sincs 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozója, így egyetlen portja USB-C.