Webtárhely igénylés néhány lépésben

A webtárhely egy internetes szolgáltatás. A helyet biztosító szerver elosztja az ügyfelek között a kapacitását, s így a felhasználók használhatják saját részre a tárhelyet, aminek a külvilágot érintő részét egy domain néven lehet elérni.

Webtárhely szolgáltatás igénylése ma már rendkívül könnyen megy. Semmi speciális nem szükséges hozzá, csupán a webtárhely szolgáltató, majd az általuk kínált csomaglehetőségek kiválasztása. Az awh.hu weboldalon számos csomagajánlat között válogathatnak az érdeklődők. Először azonban mindenképpen érdemes fontolóra venni, hogy mégis milyen fájlok tárolására lesz igénybe véve a webtárhely, ugyanis ennek fényében érdemes megválasztani a csomagtípust is.

Webtárhely

Webtárhely

Az awh.hu oldalon több csomagtípus közül válogathatnak az ügyfelek, melyek képességeikben, méreteikben, s természetesen az áraikban eltérőek. Az ingyenes SSL tanúsítvány minden csomag tartozéka. Az email fiókok száma, a tárhely mérete, továbbá az adatforgalom és az email átirányítás a kiválasztott webtárhely csomag típusától függ. Az awh.hu oldal üzemeltetőinek fontos a biztonság, így rendszeresen ellenőrzésük alatt tartják a szervereiket és az ügyfeleik fájljait. A webtárhely csomagok aktiválása azonnal megtörténik, a szükséges hozzáférési adatokat emailben továbbítja a vállalat. Természetesen csomagváltásra is van lehetőség. Amennyiben az ügyfél úgy véli, vállalkozása kinőtte az addigi webtárhelyét, bármikor választhat nagyobb csomagot vagy új szolgáltatást. A kisvállalkozók számára legalább olyan fontos egy weboldal üzemeltetése, mint a hatalmas vállalatoknak, hiszen ez a tökéletes lehetőség a célközönség folyamatos eléréséhez, az oldal fejlődéséhez. Keressék az awh.hu munkatársait bizalommal, kérjenek segítséget a megfelelő csomag kiválasztásában a megadott elérhetőségek valamelyikén!