Washington állam legszebb városai

Washington az Egyesült Államok csendes északnyugati partján fekszik, ahol csodálatos és különleges tájak láthatóak. Élénk városai a magas hegyek, csillogó tavak és a pezsgő partvidékek mentén helyezkednek el. Bár a gyönyörű táj minden bizonnyal az egyik oka annak, hogy sokan látogatják meg az államot, Washington városai mindegyike új dolgokat nyújt, hogy élvezhesse azt, hogy mindegyiknek megvan a maga egyedi identitása és kultúrája.

[wp_ad_camp_1]

Seattle egy multikulturális város, melynek számos oldala van a városrészek sokasága miatt, amelyek mindegyike sajátos érzéssel és ízléssel rendelkezik. Az Elliott-öbölre nézve ez egy igazán zöld és lombos hely, amely folyamatosan pozitív meglepetést okoz a turistáknak – legyen szó akár a fantasztikus helyi konyhájáról és mókás kávézóiról, a mikro sörfőzdék széles köréről, de a városban olyan globális vállalatok is székelnek, mint például az Amazon és a Starbucks. Az állam második legnagyobb városa, Spokane identitása és története szorosan kötődik az azonos nevű folyóhoz, amely átfolyik rajta, és egy szép vízeséssorozat is végighalad a városon.

Washington

Washington

Több ezer éve a Spokane törzs összegyűlt és halászott itt, mielőtt az európai prémes kereskedők letelepedtek a folyópartokon az 1800-as évek elején. Ahogy a város nőtt és iparosodott, a folyót hidakkal borították, körülvették raktárokkal, amíg a központot 1974-ben felújították. Bellevue-t széles körben tekintik az egyik legjobb helynek az egész államban, és a város Seattle-től keletre fekszik, a Washington-tó partján. A város nagyszerű üzletekkel és divatos butikokkal várja vendégeit. A helyi tavon csónakázni is lehet vagy el lehet fogyasztani egy kellemes ebédet a kikötőben, tehát ez a város mindenki számára tartogat valami programot vagy látnivalót.