Vonóháromszög kedvező áron!

A vonóháromszög olyan eszköz, amely a jármű vontatásához használható, amely lehetővé teszi egy pótkocsi, egy vontatócsap vagy egy pótkocsihurokkal ellátott vonóhorog elfordítását, amelyet gyakran használnak például  nagy mezőgazdasági járműveknél, ahol a csuklós pálca laza mozgású. Egy másik kategória a katonai járműveken használt vontatóháromszög, amit szintén világszerte használnak.

[wp_ad_camp_1]

Vonóháromszög rendelhető végtelenül alacsony áron weboldalunkon, tehát ne habozzon, nézzen be hozzánk és nem fogja megbánni. A mezőgazdasági és a katonai járművek mellett több teherautó fajtánál is használják, hogy az olyanoknál, amelyek egy vagy három szerelőnyílással vannak ellátva, és amelyek a hátsó lökhárító középső részébe vannak elhelyezve, hogy a pótkocsi vontatógolyóinak felszerelését be lehessen helyezni. A szélsőségesen balra vagy jobbra eső járműveket gyakran használják a vidéki területek vezetői, akik két sávos utakon vontatják a széles mezőgazdasági berendezéseket. A vonóháromszög lehetővé teszi, hogy az elem távolabb az út ellentétes oldalától legyen vontatva.

Vonóháromszög

Vonóháromszög

Óvatosan kell eljárni, ha a vonóháromszöget használja, a keretre szerelt vevőhorog használata helyett, mivel a lökhárító nem biztosít annyi erőt, és ezért általában könnyebb terhelések vontatására használják.  Mind a lökhárítóra szerelt, mind a keretre szerelt vonóháromszögek súlyértékei megtalálhatók a teherautók lökhárítóján és a vevőegységen (a keretre szerelt vevőkapcsolóknál). Amennyiben többet tudna meg a vonóháromszögről és annak működéséről nézzen be hozzánk és minden részletet megtudhat, ráadásul akár rendelhet is vonóháromszöget ha éppen szüksége lenne rá. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtalálhatja tehát elérhetőségeinket is megtekintheti.