Vonalkódolvasók nagy választékban az interneten

A vonalkódolvasók elektronikus eszközök a nyomtatott vonalkódok olvasására. Ezek optikai, géppel olvasható ábrázolások az objektumról, amelyhez kapcsolódnak. A vonalkódok konkrétan meghatározzák ezeket az objektumokat.

[wp_ad_camp_1]

Vonalkódolvasók nagy választékban várnak mindenkit a digilabel.hu weboldalon, tehát ne menjen messzire, nézzen be hozzánk még ma és megtalálhatja teljes vonalkódolvasó kínálatunkat. A vonalkódolvasók egy fényforrásból, egy lencséből és egy fényérzékelőből állnak, amelyek az optikai impulzusokat elektromos energiává alakítják. Ezenkívül szinte minden vonalkód-olvasó tartalmaz dekóder áramkört. Elemzi az érzékelő által szolgáltatott vonalkód képadatait, és elküldi a vonalkód tartalmát a szkenner kimeneti portjába. Ez a berendezés a raktár kezelésének és üzemeltetésének fontos eszköze. Valós idejű áttekintést nyújt a raktárban tárolt termékekről és szükség esetén további információkat is tartalmaz.

Vonalkódolvasó

Vonalkódolvasó

Míg az eredeti vonalkódok a párhuzamos vonalak szélességének és távolságának változtatásával mutatták az adatokat, két geometriai mintává fejlődtek két dimenzióban. Ezeket mégis vonalkódoknak nevezzük. Az újabb technológia lehetővé tette a szkennerek és szoftverjeik más eszközökre, például asztali nyomtatókra és okostelefonokra történő betöltését. A legújabb technológiát, például a rádiófrekvenciás azonosítást vagy az RFID-et bevezetik az anyagmozgató iparba. Az elektronikus alapú nyilvántartás elve azonban mindvégig ugyanaz maradt. Amennyiben vonalkódolvasót rendelne nézzen be a digilabel.hu-ra és itt minden információt megtalál, valamint néhány kattintással rendelhet is, és a kiszállítást villámgyorsan elintézzük. Ha kérdések merülnének fel a vonalkódolvasókkal kapcsolatban ezeket is felteheti ügyfélszolgálatunknak.