Víztisztító – a tiszta víz forrása!

Minden otthonnak szüksége van víztisztítóra. Ezzel, sokkal lágyabb és tisztább ivóvizet tudunk biztosítani magunk és családtagjaink számára.

[wp_ad_camp_1]

A víztisztító berendezésekkel, akár teljesen tiszta víz folyhat a háztartások csapjából. Ezekre a készülékekre, azért van szükség, mert a víz, nem csak az ásványi anyagokat mossa ki a földből, hanem a szivárgó mérgező anyagokat, baktériumokat és minden mást, ami káros hatással lehet az emberi szervezetre. Bár a vízgyűjtőkből szerzet vizet, több lépésben is megtisztítják, mielőtt az a vízhálózatba kerülne, ennek ellenére még a vezetékek belsejéből is könnyen juthatnak szennyeződések (rozsda) a vízbe, melyek fertőzéseket is okozhatnak. Ez mellett a csapon kifolyó víznek, sokszor kellemetlen szaga van a klórtól és egyéb fertőtlenítő oldatoktól. Ennek megszüntetésére, és a tiszta, egészséges víz érdekében, legjobb megoldás, a vízszűrő berendezés használata.

Víztisztító

Víztisztító

Válassza a viztisztitonk.hu online áruház kínálatából, a PruePro M500 RO típusú víztisztító készüléket, mely öt lépcsős tökéletes tisztítással végzi munkáját. Az első, az 5-mikron szűrő szakasz, a szennyeződések és a vízben nem oldódó részecskék kiválasztását végzi. A második, egy aktívszén előszűrő, mely a klór és vegyületeinek kiszűrésére szolgál. A harmadik, az 1-mikronos előszűrő szakasz, ami szintén eltávolítja a szennyeződéseket. A negyedik szűrő, ozmózis membránnal tünteti el a baktériumok, akár 99%-át. Az utolsó, egy aktívszén utószűrő, ami a membrán után visszamaradt gázokat szűri ki. Ennek a berendezésnek az előnye, hogy sokkal könnyebben lehet a szűrőrendszert cserélni, mint más hasonló készülékeknél. Helyigénye nagyon kicsi, bárhová elhelyezhetjük. Ez a technológia a víztisztításhoz, nem használ vegyszert, csak szűrőket és tisztítóelemeket. Egy ilyen rendszerrel biztosíthatjuk lakásunkban a tökéletes tisztaságú ivóvizet.