Víznyelő berendezés vásárlás egyszerűen!

Kétféle víznyelő létezik, a p-csapda víznyelők és a kültéri folyókák, és mindegyik eltérő módon működik ugyanazon cél elérése érdekében. A p-csapdás víznyelő 110 mm-es vízelvezető csövet használ a garathoz való csatlakozáshoz, amely lehetővé teszi, hogy a vízelvezető cső a hulladékot egy kis vízkosárba távolítsa el, amely felfogja a szagokat, majd a hulladékot a kifolyócsőbe öblíti.

Víznyelő berendezés elérhető a sunikft.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran és tudjon meg mindent ezeknek az eszközöknek a működéséről. Ha eltömődik egy p-csapdás víznyelő, valószínűleg konzultálnia kell egy vízelvezető szakemberrel az eltömődés megszüntetése érdekében, mivel nehéz eltávolítani az eltömődést a p-alakú csövekből, amelyek a csatornát alkotják. A kültéri folyóka nagyjából ugyanúgy működik, mint a p-csapda, azzal a különbséggel, hogy az ilyen típusú víznyelő-csapdák nem igényelnek eltávolítható garatot. Ez a víznyelő ideális, mert ez a fajta csatorna nem fogja fel a vizet a fenékmedencében, hanem a palackos víznyelők a csatorna bélésében lévő hüvelyre támaszkodnak, amely a belépő vizet a szennyvízcsövekbe kényszerítik.

Víznyelő

Víznyelő

A víznyelő úgy lett kialakítva, hogy eltömődés esetén könnyebben tisztítható legyen. Ez a szerkezet a belsejében található belső hüvely segítségével működik, amely könnyen eltávolítható tisztításhoz. A hátsó bemeneti változat egy folyóka, amelyet szinte kizárólag arra terveztek, hogy biztosítsa a csatornák szokásos előnyeit, azzal a további előnnyel, hogy hatékonyan eltávolítja a nagy mennyiségű esővizet. Amint az esővíz bejut a garatba, ez időnként elöntést okozhat egy normál vízcsatornában, mivel a bemeneti cső nem olyan magas, mint a kimeneti cső, amelyet egy hátsó bemeneti csapda kezel. Amennyiben víznyelőt rendelne keresse fel a sunikft.hu weboldalt.