Virtuális valóság – A játék új szintje!

A virtuális valóság új szintre emeli a játékot! Nem csak a technológia fejlődik, de a játékok világa is, így ma már szó szerint beléphetünk a játék világba, hogy azzá váljunk, akivé csak akarunk. A virtuális világban gyakorlatilag bármi megtörténhet!

[wp_ad_camp_1]

Virtuális valóság – A videójátékok rajongói és a gamerek több évtizedes álma vált valóra azzal, hogy beléphetnek a virtuális valóságba, ahol a játék valóban élethű. Teljesen más érzés valóban benne lenni a játékban, mint csak nézni a képernyőt és úgy kattintgatni. Az indítás mindössze néhány másodperc és az ember máris a virtuális tér közepén áll a játékos. A virtuális valóság élményét VR szemüveg és konzolok által lehet átélni. Egy ilyen VR szett egyáltalán nem olcsó, így sokan inkább ellátogatnak egy olyan helyre, ahol ki lehet próbálni a virtuális valóság nyújtotta nem mindennapi élményt. Ez sokkal olcsóbb, ráadásul azt a játékot próbálod ki, amelyiket csak szeretnéd. A VR játékok közt hatalmas a választék, így a véres horroroktól kezdve, a kedves, gyerekeknek való játékokig minden megtalálható Budapest központjában a Badchicken jóvoltából!

Virtuális valóság

Virtuális valóság

VR játékok

A hatalmas kínálatban a véres, harcolós játékok, az ügyességi, logikai és még hosszan sorolhatnánk mennyi különféle játék található. Ha teljesen kezdő vagy és csak szeretnéd megtapasztalni a VR világ által nyújtott élményt és megismerkedni a virtuális valóság játékok irányításával, akkor az olyan játékok, mint a The Lab tökéletesek számodra. Ha barátoddal együtt érkezel és páros játékot kerestek, akkor a Keep Talking and Nobody Explodes a tökéletes játék számotokra! Még hosszan tudnánk sorolni mennyi szuper játékot tudsz kipróbálni, azonban a legegyszerűbb, ha ellátogatsz a badchickenvr.hu weboldalra és felméred a kínálatot!