Védje telefonját ezekkel az iPhone biztonsági tippekkel

Az Apple iOS egy viszonylag biztonságos operációs rendszer, amely kevésbé sebezhető és jelentős hibákat sem tartalmaz. De ez nem azt jelenti, hogy a felhasználók figyelmen kívül hagyhatják a biztonságot. Az iPhone készülékek nem védettek az adathalász támadások, a rosszindulatú programok és a hackerek ellen sem. Tudnia kell, hogy hogyan kell megvédenie telefonját és magát.

[wp_ad_camp_1]

A frissítések a biztonság kulcsfontosságú részét képezik. A szoftverfrissítések új funkciókat és javításokat vezetnek be a kibertámadások megelőzése érdekében. Az iPhone operációs rendszerének és alkalmazásának folyamatos frissítése megvédi a bűnözőktől, akik biztonsági réseket használnak az Ön személyes adatainak megszerzéséhez, ami rendkívül veszélyes. Használjon hosszú és teljesen véletlenszerű kódot iPhone-jához, és rendszeresen cserélje ki azt. Lehetetlen, hogy azonnal megjegyezze, ha valaki látta, hogy belépett. Tehát mind a „123456”, mind a „666666” nem jöhet szóba, bonyolultabb, hosszabb kód kell. Kipróbálhatna egy véletlenszerű kód használatát a legjobb eredmények elérése érdekében. Kapcsolja be a Find My iPhone lehetőséget, ez a telefon megtalálását jelenti. Hálás lehet, hogy ezt a funkciót aktiválta, amikor legközelebb elhagyja az iPhone-ját, vagy ha valaki ellopja a készüléket.

iPhone

iPhone

Bármely más Apple eszköz vagy webböngésző segítségével megtalálhatja majd a telefonját. Ezenkívül lehetőséget biztosít az iPhone teljes törlésére; így az a személy, aki ellopta vagy megtalálta, nem fogja tudni használni az Ön adatait. Gondoskodjon arról is, hogy a telefon 15 vagy 30 másodperc után záruljon – nem akarja megkockáztatni, hogy egy percig, vagy még ennél is hosszabb ideig nyitva hagyja a telefont, mert ez több mint elegendő idő ahhoz, hogy valaki hozzáférhessen a bizalmas információkhoz, ezért ne adjon neki esélyt erre és zárja le telefonját minél hamarabb.