Van szakértő segítség a gyászban

Elveszíteni a társat, akivel a teljes életed leszeretted volna élni, akivel együtt vállaltatok gyereket nem csak szívbe markoló, hanem borzasztó fájdalommal jár. Sokan, akik özveggyé válnak, úgy érzik teljesen egyedül vannak, ez azonban nincs így, van szakszerű segítség.

Segítség a gyászban elérhető, ha úgy érzed magadra maradtál! Tudnod kell, hoögy nem vagy egyedül és van valóban hatékony segítség. Ha eleged van abból, hogy mindenki a szokásos mantrákat szajkózza, miszerint „minden rendben lesz”, „maradj erős” és „idővel jobb lesz”, akkor azt javasoljuk, hogy kérd Simon Ágnes gyász- és életvezetési tanácsadó segítségét. Simon Ágnes nem egy olyan terapeuta, aki unott arccal jegyzetel, miközben te a fájdalmadról beszélsz, hanem egy olyan anya és özvegy, aki pontosan tudja, hogy miről beszélsz, hiszen ő is átélte. Tíz évvel ezelőtt elvesztette férjét, Attilát. Neki is meg kellett tanulnia tovább élni az életét és átesni a fájdalmas gyászfolyamaton. Normális, ha a gyász során érzelmi hullámvasutat élsz át és nem tudod hogyan tovább. Viszont, ha ez az állapot tartósan fennáll, akkor a gyász krónikussá válhat, mely a testre és a lélekre egyaránt hatással van.

Segítség a gyászban

Segítség a gyászban

Ha szeretnéd megtalálni a fájdalomból a kiutat és elhatároztad, hogy a gyógyulás útjára lépsz, akkor keresd bizalommal Simon Ágnest. A gyász során azzal a személlyel, akivel igazán beszélni szeretnél, már nincs lehetőséged, mert sajnos már nincs veled. Viszont beszélhetsz egy olyan személlyel, aki pontosan tudja, hogy min mész keresztül, ráadásul azt is tudja, hogy hogyan lehetsz túl ezen a nehéz időszakon úgy, hogy valóban egészséges legyél és ne akadj el a gyászfolyamatban. Bővebb információkért látogass el a gyaszozvegyszulokent.hu weboldalra, ahol Simon Ágnes elérhetőségét is megtalálod!