Vajon mik lehetnek a puffadás okai?

Elhívják az embert vendégségbe, ahol megkínálják számos különleges étellel, vagy nem is olyan különlegesekkel. Viszont azt megkövetelik, hogy fogyasztani kell. Ilyenkor nincs más, enni kell. De ez nem mindenkinek tesz jót, főleg azoknak nem, akik puffadásban, felfúvódásban szenvednek. Vannak, akik tudják, hogy mi okozza, de mégis esznek abból, és vannak, akik nem tudják a puffadás okait, ezért nyugodtan esznek, amennyit ők úgy gondolnak.

[wp_ad_camp_1]

Puffadás oka lehet például a gyors étkezés. Esetleg a sok-sok szénsavas ital, de a sör is rajta van a listán. Persze nem egy pohár sör, hanem több. A magas rosttartalmú ételek is okozhatnak puffadást, mint például a bab, a karfiol, a lencse, a káposzta vagy a brokkoli. Valamint a méz is, és egyes gyümölcsök, mint az alma, a szilva, a körte és a ringló. Tehát igen fontos tudnia az embernek, mik is lehetnek a puffadás okai. Természetesen van rá orvosság, a Degasin, melynek márkája a Walmark. A gyógyszer vény nélkül kapható, tehát bármeyik patikában hozzá lehet jutni. Esetleg webáruházból is megrendelhető, amennyiben úgy kényelmesebb.

Puffadás ellen - Degasin

Puffadás ellen – Degasin

Amennyiben olyan ételt eszik az ember, ami puffadást okoz, és nem tudja elkerülni, érdemes magával vinnie a gyógyszert, ami segíthet az étkezés után. A Degasin dobozában 32 darab tabletta található. Hasznos elolvasni a használati útmutatót, mielőtt elkezdi szedni az ember. Még cukorbetegek is szedhetik. És általában elmondható, hogy a Degasin termékek igen jók, és hasznosak, persze csak okosan a használatukkal. Természetesen nem minden esetben ártalmatlan a puffadás. Amennyiben sokszor fordul elő, vagy súlyosabbak a tünetek, azonnal orvoshoz kell fordulni. A www.degasin.eu oldalon sok-sok érdekes információt olvashatnak el az érdeklődők, valamint a puffadás okairól is megtudhatnak érdekességeket.