Utazás okosan szuper tippekkel

Amikor külföldre készül mindig tanulj meg néhány helyi szót. Hatalmasok és szélesek azok az ajtók, amelyek a helyi nyelv néhány szavának elsajátítása miatt nyíltak meg. Sikerülhet ezek által kiszabadítania magát trükkös helyzetekből, útbaigazításokat lehet szerezni és megszerezhetjük a megfelelő buszjegyet valamilyen idegen földön. Bővebben erről weboldalunkra látogatva olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Utazás okosan az axa-assistance.hu weboldalon érhető el, tehát nézzen be hozzánk és tudjon meg mindent erről a témáról. Amikor utazik vigyen magával cipzáras táskákat és ragasztószalagot. Ezzel a két dologgal nagyjából készen áll a ruházat, a poggyász és még a szállással kapcsolatos problémák megoldására. Ragasztószalaggal ragassza le a szobájában található idegesítő fényeket, vagy zárja le a huzatokat. Használja a Google Maps Offline maps funkcióját egy olyan térkép letöltéséhez, amelyet akkor is használhat, ha nincs kapcsolata vagy wifije. Minden térkép egy tisztességes helyet foglal el a telefonon, de mindaddig, amíg egyet vagy kettőt megtart, és a többit törli, semmilyen probléma nem merülhet fel. Ez ellentétes tippnek tűnhet, de hadd mondjam el, hogy a telefon otthon hagyása sokkal másabb élményt nyújt.

Utazás okosan

Utazás okosan

Telefonjaink, kameráink, útikönyveink és egyéb dolgaink elvonhatják a figyelmet az élményekről. Amikor nem a tökéletes fotó miatt aggódik, könnyebb csak élvezni a pillanatot. Tartson egy kis szünetet abból, hogy mindent dokumentál. Ellenkező esetben lesznek fotói, de nem lesznek emlékei. További információkért és érdekesebbnél érdekesebb részletekért keresse fel weboldalunkat az axa-assistance.hu-t és itt megtalálhatja hasznos tippjeinket az utazással kapcsolatban és a biztosításokról is többet tudhat meg, ami nagyon fontos az okos utazásokhoz.