Utasbiztosítás gyereknek alacsony áron

Ha egy egyedül utazó gyermekről van szó, akkor nemcsak a szülők, hanem a hatóságok is tudatosak, tehát mindenképp vannak szabályok. Más szavakkal: a kísérő nélküli kiskorúak utazásakor nagyobb felelősséget kell vállalni, ebben segít az utasbiztosítás is.

[wp_ad_camp_1]

Utasbiztosítás gyereknek elérhető igen kedvezményes áron az axa-assistance.hu weboldalon, tehát itt a helye nálunk, ha úgy gondolja, hogy gyermekeinek szüksége lenne utasbiztosításra utazás előtt. A kötelezettségek teljesítése és az utazó gyermek érdekében minden légitársaság eltérő szabályokat fog alkalmazni ezzel kapcsolatban. Ha gyermeke balesetben szenved vagy betegséget kap el külföldön, és orvosi kezelésre szorul, akkor az utazási biztosítás fedezi a költségeket egy meghatározott összegig. Egyes betegségeket vagy sérüléseket jobb otthon kezelni, ebben az esetben a biztosító fizeti a gyermeke újbóli hazaérkezésének költségeit a tervezett távozás előtt. Kérjen utazási biztosítást, mihelyt gyermeke utazása le van foglalva. Ily módon a lemondás, a késések és a megszorítások fedezését is vállaljuk, de ügyeljen arra, hogy a lemondási összeg elegendő legyen az utazás költségeinek fedezésére. Védje meg gyermeke poggyászát és személyes tárgyait, amíg távol van.

Utasbiztosítás

Utasbiztosítás

Gondoskodjon arról, hogy gyermeke részt vegyen minden olyan kalandos tevékenységben, amelyet az utazás során terveznek, például síelés vagy kenu. A külföldi iskolai kirándulásokra általában a gyermek iskolája által szervezett biztosítási terv vonatkozik. Egy jó iskolai utazási biztosítási terv fedezi a lemondásokat, az elveszett vagyontárgyakat vagy gyógyszereket, valamint az egészségügyi költségeket is. Néhány terv csak az általános felelősséget fedezi – ha gyermeke véletlenül eldobja a telefonját, és például megreped a képernyő. Kössön nálunk utasbiztosítást gyermekeinek még ma az axa-assistance.hu weboldalon.