Utángyártott tonerek széles választékban

Az utángyártott tonerek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, aminek legfőbb oka a kitűnő ár. Márpedig, ha valaki nagy mennyiségben nyomtat, annak nagyon nem mindegy, hogy mennyiért teszi azt. Ráadásul az utángyártott toner környezettudatos megoldás.

[wp_ad_camp_1]

Utángyártott tonerek – számos pozitívummal rendelkezik, így nem csoda, hogy egyre többen keresik ezeket a típusú termékeket. A nyomtatók ma már elérhető áron beszerezhetők, azonban az eredeti tonerek még mindig mondhatni csillagászati áron kaphatók. Nem csoda, hogy sokan keresnek egy alternatív megoldást, ami sokkal gazdaságosabb. Az eredeti tonerek akár tízszer annyiba kerülnek, mint az utángyártott termékek, így ár – érték arányban egyértelműen jobban megéri ezt a típust választani. Az utángyártott termékek ugyanis közel ugyanannak a minőségi elvárásnak képesek megfelelni, mint az eredeti változatok. Továbbá tudományosan alátámasztott tény, hogy az utángyártott termékek jóval környezetbarátabbak, mint az eredeti tonerek, hiszen többször is újra vannak töltve, természetesen alapos tisztítás és ellenőrzés után.

Utángyártott tonerek

Utángyártott tonerek

Az utángyártott tonerek több ponton biztosítottak, valamint kiváló szerkezeti felépítéssel rendelkeznek, aminek köszönhetően alkalmasak az újra töltésre. Alapvetően két-három alkalommal vannak újra töltve ezek a tonerek, ami teljesen biztonságosnak számít. Érdemes tisztában lenni vele, hogy némi odafigyeléssel meghosszabbítható az utángyártott toner élettartama. Például a tárolás során nem szabad élére állítva tárolni a tonert. Használat előtt pedig egy laza mozdulattal érdemes felrázni, mielőtt eltávolítaná a biztosító szalagot! Bővebb információkért és a termékek megtekintéséhez látogasson el a recopy.hu webáruházba!