Utángyártott toner óriási kínálatban!

A nyomtatók alapvető eszközévé váltak irodáinkban és háztartásunkban. A technológia fejlődésével a nyomtatók egyre fejlettebbek és már kialakultak az utángyártott tonerek is, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek.

[wp_ad_camp_1]

Utángyártott toner kapható igazán jó áron az onlinetoner.hu weboldalon tehát nézzen be hozzánk ha ön is úgy gondolja, hogy a megszokott eredeti drága tonerek helyett kipróbálná a minőségi, de olcsóbban kapható utángyártott tonereket. A lézernyomtatók gyorsak, hatékonyabbak, mint a tintasugaras nyomtatók, és gyakran a legújabb funkciókkal bővítik a nyomtatási élményt. A tintát használó tintasugaras nyomtatókkal ellentétben a lézernyomtatók tonert használnak. A toner célja megegyezik a tintáéval, de összetételük teljesen különbözik. A toner por formájában érkezik. A nyomtatáshoz poliészterből készül. A poliészter statikus töltéssel rendelkezik, és bármihez hozzátapad, amelynek ellenkező töltése van. Néhány toner egyetlen színben kapható, például fekete, fekete-fehér lézernyomtatókhoz, amelyek csak fekete színben tudnak nyomtatni. A színes nyomtató 4 színes tonert használ (fekete, bíborvörös, sárga és cián), és különféle arányokban keveri össze őket mindenféle szín nyomtatásához.

Utángyártott toner

Utángyártott toner

A lézernyomtató tonerek népszerűek gyors nyomtatási képességük miatt. Sokkal gyorsabban működnek, mint a tintát használó tintasugaras nyomtatók. A sebességhez hasonlóan a tonert használó lézernyomtatók új pontosságot és hatékonyságot biztosítanak a nyomtatási folyamatban, mivel a pazarlás általában nagyon alacsony. Amennyiben még ennél is többet tudna meg a tonerek hasznosságáról és megtekintené minőségi utángyártott tonereinket, nem kell mást tennie, mint fellátogatni weboldalunkat az onlinetoner.hu-t és itt a teljes utángyártott toner kínálatot is megtalálhatja.