Ultrahang készülékünk korszaktörő technológia!

Amikor magánklinikát választunk, fontos az is hogy olyan helyet találjunk, amely higiénikus, professzionális, és mindenekelőtt modern, jó felszereléssel rendelkezik. Ez nem jelenthet gondot, ha az Interlab Medical Centert választja. Nálunk a legjobb ultrahang, nőgyógyászati, endokrinológiai és urológiai kezelésekben lesz része.

[wp_ad_camp_1]

Ultrahang készülékünk ergonomikus kialakítású és a legújabb technológiával felszerelt Sonoscape s20, mely a technológiától a képalkotásig, az archiválástól a riportkészítésig a legjobb tulajdonságokat nyújtja minden klinikai környezetben. A munkafolyamat hatékonyságának növelése érdekében 17”-os monitorral és nagyméretű, érintőpaneles kijelzővel rendelkezik, így eddig soha nem tapasztalt gördülékenységű munkavégzésre nyílik lehetőség. Bizonyára Ön is nyugodtabban vizsgáltatná ki magát egy olyan ultrahangos készülékkel, melyet a legkorszerűbben alakítottak ki. Az ultrahang készülékek között a Sonoscape s20 az a gép, mely a lehető legtöbbet nyújthatja a páciensnek. Ennek a felszerelésnek köszönhetően elit kezelésben lehet része elfogadható árakért.

Ultrahang

Ultrahang

Pácienseink érdekében a legmodernebb felszereléssekkel láttuk el klinikánkat. Új ultrahang készülékünknek köszönhetően bármely problémának az elejét vehessük. Amennyiben Ön is a leggazdagabb országok modern és fejlett kezelésében szeretne részesülni, válassza klinikájának az Interlab Megical Centert! Hívjon minket bátran a 06-20-264-2199-es, a 06-1-220-5891-es és a 06-1-220-5889 számok egyikén bármely munkanapon 8-19 óra között. Klinikánkat megtalálja a Budapest, Hungária krt. 70. szám alatt. További információkat találhat felszereléseinkről, kezeléseinkről és orvosainkról a www.interlabmedical.eu című weboldalunkon.