Ügyfelünk kérdezte: mikor lesz elöl a honlapom?

A honlapkészítés egyik kardinális kérdése, hogy a honlap milyen eredményeket ér el a szabadszavas keresőkben. Erről már rendkívül sokan írtak, így egy teljesen más megközelítésből írok: az ügyfél felől. Sok esetben a tájékozatlanság vagy félretájékozottság vezet ide, de ami a legfontosabb, hogy nagyon sok esetben az ügyfél meg van győződve arról, hogy ha a honlapja fent van az Interneten, akkor azt automatikusan látják az Internetezők. Pedig nem.

[wp_ad_camp_1]

A dolog azzal kezdődik, hogy már a honlapkészítés előtt tisztában kell lennünk azzal, hogy mely szavakra szeretnénk az Internet szabadszavas keresőiben megtalálhatóak lenni és ezen szavakra építve kell a honlapot különböző szakmai követelményeknek megfeleltetni. Amennyiben ez teljesül, akkor jó eséllyel indul az új honlap megfelelő arányú és minőségű honlap látogatóval.

Honlapkészítés és optimalizálás

Honlapkészítés és optimalizálás

Ellenkező esetben az új, elkészült honlap szép lesz, jó lesz, minden lesz, csak éppen eredményes nem. A honlapkészítés során mindenképp tájékozódjon, hogy a honlapkészítője elvégzi e a keresőoptimalizálás és linképítés területeit a készítés során, mert ez a két fő terület elengedhetetlen a honlap látogatottsága érdekében. Emellett nagyon fontos, hogy ne csak tájékozódjon, hanem a honlap elkészülte után ellenőrizze is, ez is sok esetben elmarad.

Hasznos honlapot kíván a jgw.hu csapata: Honlapkészítés