Tréleres autószállítás külföldről

Napjainkban komoly méreteket ölt a külföldről behozott autók kereskedelme. Sokan fogják magukat és a kiszemelt autót inkább külföldön vásárolják meg, mert valljuk be, hogy ott sokszor jóval olcsóbban hozzá lehet jutni. Ilyenkor vagy „lábon” hozzák haza, vagy autószállító trélert bérelnek erre a célra.

[wp_ad_camp_1]

Nagy dilemma ilyen esetekben, hogy kit bízzunk meg a szállítással. Ennek kiderítésére nagyon jó eszköz az autómentők, autószállítók keresésére specializálódott magyar oldal. A működése lényege, hogy a megadott pozíció szerint lehetőségünk van a távolsági sorrendben listázott szolgáltatók megtekintésére. Ekkor már célszerű több trélerest felhívni, és az adott paramétereknek megfelelően árajánlatot kérni a szállításra.

Mire figyeljünk?

Célszerű megnézni, hogy milyen régi a cég, hány trélert futtat, és ami talán a legfontosabb, hogy van-e rakomány biztosítása. Sokan nem is gondolnak erre, pedig sokszor láthatunk olyat, hogy az autókat szállító tréler az árokban van, a szállított autók pedig szanaszét az úttesten. Ilyenkor, ha a trélernek nem volt rakomány biztosítása, akkor az autó tulajdonosoknak akár fájhat is fejük, hogy hogyan kapják meg az előre kifizetett gépkocsijuk árát.

Tréleres autószállítás

Tréleres autószállítás

Ha jó előre tervezett autószállításról van szó, akkor jó, ha olyan céget bízunk meg aki egyszerre akár két három autó szállítására is képes. Hisz ilyenkor jóval olcsóbb árakat kaphatunk. Továbbá ezek a cégek visszfuvarban is gondolkodnak, jó logisztikát alkalmaznak és így tényleg, akár féláron is elhozhatják a kiszemelt gépkocsinkat a távoli helyszínről.

Ennek a felderítésére nagyon jó eszköz az Autómentő Kereső rendszere, amely gyors megoldást adhat a megfelelő szállítók felderítésére. Azonban ez nem csak erre, hanem autós szorult helyzetekre is kiváló segítséget nyújt!