Trambulin – egy ajánlott fitnesz eszköz

Nem vitathatjuk azt a tényt, hogy a piacon számos olyan kondigép létezik, melyek rengeteg fajta hatékony mozgás elvégzését segítik, amiket az ideális testsúly lehető legrövidebb időn belüli elérésének az érdekében végezhetünk.

[wp_ad_camp_1]

Amelyről ma fogunk beszélni, az a fitnesz trambulin, mely egyre népszerűbb a számos előnyének köszönhetően. Sok személy nem is tudja, hogy a fitnesz trambulin egy kiváló eszköz, mely minden izmot megdolgoztat és rekord időn belüli fogyást eredményez. Ezáltal összekötheti a kellemest a hasznossal, örülvén a szabadság és a pihenés élményének, melyet egy ilyen fajta fitnesz eszközzel elvégzett edzés ad.

Valóban hatékonyak-e a trambulinok?

Minden bizonnyal hatékonyak, azonban a legjobb eredmények eléréséért szükséges, hogy a minőségi fitnesz trambulint olyan gyakorlatokkal kombinálja, melyek stimulálják a zsírégetést és formálják az izomzatot. A szaküzletek segítségünkre vannak minőségi termékekkel, mindenki számára elérhető árakon. Következésképpen, számos modellt fog találni, melyek közül az igényének függvényében választhat.

Ezért készüljön fel az ugrásra! Ha eddig úgy tudta, hogy csak gyerek trambulin létezik, mellyel a kicsik újszerű módon tölthetik a szabadidejüket, most elmondjuk, hogy fél óra alatt egy felnőtt fitnesz trambulinon, akár 400 kalóriát is elégethet miközben olyan gyakorlatokat végez, amelyek kis mértékben terhelik az ízületeket és ínszalagokat.

Trambulin

Trambulin

A trambulin használatának az előnyei

Vegyük példának a trambulinok, mely úgy gyerekek, mint felnőttek számára is alkalmas, mivel a legszigorúbb nemzetközi biztonsági előírásoknak felel meg. A legjobb példa a minőségre s ugyanakkor pénztárca barát is. Mivel gumis felülettel rendelkezik, ellenáll az UV sugárzásnak s a rugóit korróziógátló anyag védi, akár az udvaron is tarthatja, hogy szabad levegőn edzhessen bármikor csak szeretné. Ugyanakkor, egy új módja lehet annak, hogy minden nap egy kis szórakozást csempésszen a család életébe akár baráti összejövetelek alkalmával is. Felszereltségének köszönhetően ideális fitnesz eszköz a mindennapi használathoz s minden személy számára, főleg azoknak akik irigylésre méltó alakot szeretnének.

Gyakorlatok a trambulinon

Ez a gyakorlat nagyon egyszerűnek tűnhet, azonban fél óra alatt segít elégetni körülbelül 400 kalóriát, a gyakorlat helyes végzése formálja a combokat, vádlit és hasfalat.

 • Álljon terpeszállásban a trambulinok, a lábak körülbelül 6 cm távolságra legyenek egymástól.
 • Tegye csípőre a kezeit.
 • Enyhén hajlítsa be a térdeit és kezdjen el könnyedén ugrálni egyre magasabbra.
 • Végezze a gyakorlatot fél órán keresztül, vagy kevesebb ideig, annak függvényében, hogy milyen fizikai felkészültséggel rendelkezik, az ismétlések között tartson 2 perc szünetet.

Az azonnali eredmények eléréséhez milyen gyakorlatokat végezhet ezen a fitnesz trambulinon?

Ez a gyakorlat segíti az izomzat formálását és megemeli a szívritmust, ezáltal hozzájárul a kardiovaszkuláris rendszer funkcióinak a javulásához.

 • Álljon a trambulinon terpeszállásban, a lábak körülbelül 6 centiméterre legyenek egymástól.
 • Tegye csípőre a kezeit.
 • 90 fokban, hajlított térddel kezdje el lassan emelni a lábait úgy, hogy a térdei a mellkashoz közelítenek anélkül, hogy ugrálna.
 • Végezze a gyakorlatot fél órán keresztül, vagy kevesebb ideig, annak függvényében, hogy milyen fizikai felkészültséggel rendelkezik, az ismétlések között tartson maximum 2 perc szünetet.

Van-e olyan gyakorlat, amelyik a test összes izmát megmozgatja?

Igen, létezik! Ez a gyakorlat az összes izmot megmozgatja, főleg a hasi izmokat, mivel meg kell feszítenie a hasi részt, ahhoz, hogy meg tudja tartani az egyensúlyt.

 • Lábait helyezze közel egymáshoz s kezeit helyezze a csípőre.
 • Kezdjen el könnyedén ugrálni, miközben lábai fokozatosan oldalsó irányba távolodnak el, míg guggoló testtartásba nem érkezik a trambulinra, térdeit pedig 90 fokba hajlítsa be.
 • Végezze a gyakorlatot fél órán keresztül, vagy kevesebb ideig, annak függvényében, hogy milyen fizikai felkészültséggel rendelkezik, az ismétlések között tartson maximum 2 perc szünetet.