Total Quartz 9000 – a legjobb választás!

A Total Quartz olajok közül kiemelkedik a Total 0W-20 FUTURE GF 5 9000, amely többféle méretben is kapható. Ezt a motorolajt különösen turbófeltöltésű és többszelepes motorokhoz fejlesztették ki, amelyek korszerű gépkocsikban találhatóak. Ez a típusú olaj megfelel a katalizátor nélküli és katalizátorral felszerelt személygépkocsikhoz is.

[wp_ad_camp_1]

A Total Quartz 9000 minden évszakban használható bármilyen nehéz üzemi körülmény közt is, ráadásul a karbantartási ciklusokat is képes optimalizálni adalékainak köszönhetően. Bármilyen vezetési stílushoz ajánlott, kiváltképp a villámgyors, sportos vezetési stílushoz. Ha nagyon hideg van, akkor a motor hidegindításának megkönnyítéséhez is nagyban hozzájárul. A Total 5W-30 QUARTZ FUTURE 9000 szintén egy minőségi olaj, amely ráadásul akár 1 munkanap alatt beszerezhető. Az olaj szintetikus technológiával készült, és ezt a típust a legmodernebb és legkorszerűbb motorokhoz fejlesztették ki. Különösen ajánlott többszelepes, turbófeltöltésű motorokhoz. Városi forgalomban és autópályán is bátran használható az év minden szakaszában.

Total Quartz 9000

Total Quartz 9000

Az 5W-30 Total Quartz motorolaj kapható 60 literes kiszerelésben is, ami rendkívül kifizetődő lehet. A termék ötcsillagos, akár 1 munkanap alatt is beszerezhető, ráadásul most 28%-os kedvezménnyel kapható webáruházunkban. Ha többet szeretne megtudni a Total Quartz olajokról, vagy megtekintené a teljes motorolaj kínálatot, akkor nem árthat fellátogatni weboldalunkat, az alkatreszek.hu-t. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk valamely termékről, erre is van lehetőség, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot és mi minden kedves vásárlónk kérdésére válaszolunk.