Tökéletes vízszigetelés minden otthon számára

A beázás elég kellemetlen tud lenni, sok negatívommal jár, így ha netalán valahol beázik az épület a lakás tulajdonosa általában szeretné azt minél hamarabb megszüntetni, még mielőtt komoly bajok is származhatnának belőle. Ha a beázás sajnos éppen télen történik, ráadásul kívülről, akkor sok esetben várni kényszerül az illető, hiszen a vízszigetelő kisiparosok az alacsony hőmérséklet és a magas páratartalom miatt sok esetben inkább megvárják a jobb időket, a tavaszt.

[wp_ad_camp_1]

Most viszont nincs több várakozás, nincs több kellemetlen beázás, ugyanis a Servidekkel megoldható minden gond, ugyanis egy a kenhető, nagy rugalmasságú, nedves felületre is felhordható beázást megakadályozó vízszigetelőről van szó.

A nagyszerű és rendkívül praktikus Servidek vízszigetelő rendszer nem csak egyszerű és biztonságos bedolgozhatóságának köszönhetően, hanem száz százalékos hatékonyságából adódóan örvend már most igazi népszerűségnek. A beépítése sem gépeket, sem áramot, sem gázt nem igényel, tehát felettébb egyszerűen és gyorsan megoldható. Az új szerkezetek vízszigetelésén túl, kitűnő megoldási lehetőséget ad a már meghibásodott vízszigetelések kijavítására, valamint néhány esetben házilagos kivitelezésben is alkalmazható.

Vízszigetelés Servidek-kel

Vízszigetelés Servidek-kel

Az adott helyszínen egyszerűen bekeverhető Servidek egy kétkomponensű termék, ami kellősítés nélkül felhordható közvetlenül a letisztított, nedves vagy épp száraz tapintású, sőt akár már a friss, de járható betonfelületre. Rendkívüli repedésáthidaló képességgel bír, kifejezetten erősen tapad az aljzathoz, továbbá rugalmasságát és tapadását -40 °C-os szélsőséges környezetben is megőrzi. A felhordását követően már néhány óra elteltével terhelhető, a mechanikai sérülésekkel szembeni védelméről pedig a gyártó Grace cég különböző védőtáblái, védőlemezei gondoskodnak hatékonyan.