Tlc online műsor ingyen

A csatorna többnyire a természetre, a tudományra, a történelemre, az aktuális eseményekre, az orvostudományra, a technológiára, a főzésre, a lakberendezésre és más információalapú témákra vonatkozó dokumentumokat tartalmazott. Gyakran egyetértenek abban, hogy jobban összpontosítottak, technikásabbak és akadémikusabbak voltak, mint a tartalom, amelyet annak idején sugároztak a riválisán, a The Discovery Channel-en, amely 1985 -ben indult.

Tlc műsor teljes egészében elérhető a musor.tv weboldalra kattintva, ezért megéri ide látogatni, ha ön is szeretne mindent megtudni a csatornáról és a műsorokról. A TLC egy szűk közönséggel rendelkezett az elején, és szerény értékelésekkel. Ez alól kivételt képez a Kapitánynapló (producere és házigazdája Mark Graves, más néven Mark Gray kapitány), a heti főműsoridős csónakázási sorozat, amelyet 1987 és 1990 között vetítettek; a program gyakran 4,5-6 besorolási részesedést ért el, és a TLC történetének legmagasabb kompenzált sorozata volt, több mint 30-szorosa a hálózaton lévő többi sorozat kompenzációjának. 1986-ban az Infotech Inc, a Financial News Network (FNN) tulajdonosa – 51% -os részesedést szerzett a The Learning Channelben 3 millió dollárért; az American Community Service Network megtartotta a hálózat 31,5% -os részesedését, a fennmaradó 17,5% a hálózatkezelés tulajdonában volt.

TLC

TLC

1991. február 15-én a The Discovery Channel – a névadó kábelcsatorna tulajdonosai – bejelentette, hogy megállapodást kötöttek a The Learning Channel felvásárlásáról az ACSN-től és az Infotech-től 12,75 millió dollárért (ez ma 24,23 millió dollárnak felel meg). A Discovery alatt a The Learning Channel a kilencvenes évek nagy részében továbbra is elsősorban az oktatási programozásra összpontosított; azonban az ilyen tartalmak későbbi bővítését megelőzően kezdett olyan műsorokat is tartalmazni, amelyek kevésbé az oktatásra koncentráltak, és inkább a népszerű fogyasztás és a tömeges marketing vonzására irányultak.