Tigrisszem karkötők – Miért érdemes hordani?

A tigrisszem karkötő viselésének számos előnye van. Amellett, hogy gyönyörűek a tigrisszemkarkötők, nagyon sok jótékony hatással rendelkeznek. Ha szeretné egy igazán különleges, esztétikus karkötővel meglepni saját magát vagy valamelyik ismerősét, akkor érdemes tigrisszem karkötőt választani. Ezzel az ajándékkal biztosan nem tud mellé nyúlni.

[wp_ad_camp_1]

Tigrisszem karkötők – Manapság az ásványok újra nagyon népszerűek, úgy is fogalmazhatnánk, hogy újfent virágkorukat élik. Az ásványok közül is kitűnik a tigrisszem, amely nevéhez híven valóban olyan akár egy tigris szeme. A különleges sárga-barna-fekete árnyalatú ásvány más ásványokkal vegyítve igazán esztétikus karkötőket eredményez. A tigrisszem ásvány őseink figyelmét is magra vonta, akik leginkább talizmánnak használták a különféle átkok ellen. Emellett kiváló hatással van a testre és a lélekre egyaránt. A tigrisszem ásvány a tüdőt és a légutakat is erősíti, aminek eredményeként segíti a könnyebb gyógyulást asztma, megfázás vagy köhögés esetén. Ezenkívül nagyon jó hatással van a csontokra és az ízületekre, aminek köszönhetően csonttörés esetén ajánlott viselése.

Tigrisszem karkötő

Tigrisszem karkötő

Ahogy fentebb is említettük, nem csak a lélekre, hanem a testre is nagyon jó hatással van a tigrisszem ásvány. Azok számára, akik nehezen hoznak meg döntéseket, a tigrisszem ásvány kiváló döntés. A tigrisszem ásványnak köszönhetően az érzelmi gátak is feloldhatók. A tigrisszem ásvány az önértékelési zavarok rendbe hozatalában is segítséget jelent. Továbbá a függőségek leküzdésében is szerepet játszik és pozitív irányba befolyásolja az életminőséget. Viszont azt nem árt tudni, hogy a tigrisszem ásványt nem szabad egy hétnél hosszabb ideig hordani, mivel gátolja a testben az energiaáramlást. Bővebb információkért látogasson el az asvanyajandek.hu weboldalra!