Thaiföld legszebb strandjai

A Thaiföldre utazó embereket leginkább a gyönyörű tengerpartok vonzzák, ez a nyaraló hely forró  napsugarakkal várja azokat is, akik a téli hónapoktól menekülnek. A legszebb thaiföldi strandokat a Krabi övezetben találhatjuk meg, ezt a helyet a magasra nőtt kúpkarsztok teszik gyönyörűvé és érdekessé.

[wp_ad_camp_1]

A Railay Beach nevezetű strand egy öbölben fekszik, és nem jellemző a tömegturizmus. Ezt a félszigetet csak hajóval van lehetőség meglátogatni, az ide utazó emberek az Andamán tengerben fürdőzhetnek, úgy, hogy látványos sziklák veszik körül őket. Ezen a helyen lehetőség van válogatni a szállások között is, mivel sokcsillagos, domboldalon fekvő szállodák is. A félsziget délnyugati részében található Cave Beach strandon nincsenek éttermek, viszont rengeteg büfécsónak várja a megéhezőket. Ezen a helyen megnézhetjük a termékenység-szentélyét, amely egy faragott faszobor, és azok a nők imádkoznak ott, akik gyermeket szeretnének szülni.

Thaiföld

Thaiföld

A Phuket sziget is az Andamán tengeren található, erre a helyre minden évben rengeteg magyar turista ellátogat. A szigeten hatalmas szállodák, golfpályák, várják a pihenni vágyó embereket. Karon, Kamala és Patong partszakaszt a nyüzsgő élet jellemzi, erre a helyre leginkább azok az emberek utazzanak, akik bulizni, szórakozni szeretnének a nyaralás során. A Kata Beach és a Kao Lak strandok kevésbé buli központúak, ezeket a partvidékeket inkább a nyugalom, csend jellemez. Koh Samui egy parányi sziget, ahova a turisták repülővel, vonattal, vagy akár hajóval is eljuthatnak. A sziget kicsi mérete miatt, akár egy nap alatt meg lehet nézni minden látványosságot. Tulajdonképpen ezen szigeten található egy főút, amelyen ha végig mennek, akkor minden érdekességet megszemlélhetnek az ide látogató turisták.